Оптика Новий Зір у Києві

Оптика Новий Зір у Києві

Оптика
5відгуків
Мережа оптик «Новий Зір» — це понад 15 років експертизи у сфері офтальмології. Ми пропонуємо комплексний підхід до здоров’я ваших очей, поєднуючи медичну точність із професійним сервісом. У кожному нашому салоні ви отримаєте кваліфіковану допомогу та індивідуальну турботу, адже здоров’я та комфорт наших пацієнтів — наш головний пріоритет.
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 10:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Антоновича, 123(Горького)на карті
Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Глибочицька, 17на карті
Шевченківський м.Лук'янівська
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Мережа оптик «Новий Зір» — це понад 15 років експертизи у сфері офтальмології. Ми пропонуємо комплексний підхід до здоров’я ваших очей, поєднуючи медичну точність із професійним сервісом. У кожному нашому салоні ви отримаєте кваліфіковану допомогу та індивідуальну турботу, адже здоров’я та комфорт наших пацієнтів — наш головний пріоритет.

Ми створили простір, де кожен клієнт відчуває особливу увагу та отримує ідеальне рішення для своїх потреб.

Наші послуги:

• Перевірка зору: Наші спеціалісти проводять професійну перевірку гостроти зору, надаючи фахові рекомендації щодо підбору окулярів та контактних лінз.
  • Підбір окулярів: Широкий асортимент стильних та функціональних оправ відпровідних світових брендів. Ми допоможемо підібрати рішення, що ідеально доповнить ваш стиль та відповідатиме бюджету.
  • Контактні лінзи: Великий вибір лінз для будь-яких потреб. Ми підберемо оптимальний варіант з урахуванням особливостей вашого зору та способу життя.
  • Аксесуари: Усе необхідне для догляду за лінзами та окулярами, а також якісні футляри та засоби для зберігання.
  • Вигідні пропозиції: Ми регулярно проводимо акції та спеціальні пропозиції, щоб турбота про зір була не лише якісною, а й доступною.
  • Професійний сервіс: Наші консультанти з радістю допоможуть вам з вибором, забезпечуючи високий рівень обслуговування на кожному етапі.

Завітайте до нашого салону - ми дбаємо про те, щоб ви бачили світ чітко та впевнено!

Перевірені відгуки про клініку
Володимир 12 Жовтень 2024
Хороша клініка, все дуже сподобалося. Візит пройшов добре.