Медичний центр Педіатрія з Любов’ю

Медичний центр Педіатрія з Любов’ю

Медичний центр
11відгуків
Медичний центр «Педіатрія з любов’ю» – це місце, де про здоров'я вашої дитини піклуються з любов'ю та професіоналізмом. Наші висококваліфіковані спеціалісти надають професійну допомогу в різних напрямках дитячої медицини: педіатрія, неонатологія, неврологія, ортопедія, алергологія, дерматологія, УЗ – діагностика, вакцинація. Також надаємо підтримку з питань грудного вигодовування, харчової терапії (SOS-метод), нутриціології та консультації зі сну.
add_box Алергологія Дерматологія Дієтологія Неврологія Неонатологія Ортопедія ... ще
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб - нд : 10:00 - 19:00
проспект Науки 62,ана карті
Голосіївський
add_box Алергологія Дерматологія Дієтологія Неврологія Ортопедія Педіатрія ... ще
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
вул. С. Данченка, 34на карті
Подільський
add_box Алергологія Дерматологія Дієтологія Ортопедія Офтальмологія Педіатрія
Генератор в клініці Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр "Педіатрія з любов’ю" – це місце, де про здоров'я вашої дитини піклуються з любов'ю та професіоналізмом. Наші висококваліфіковані спеціалісти надають професійну допомогу в різних напрямках дитячої медицини: педіатрія, неонатологія, неврологія, ортопедія, алергологія, дерматологія, УЗ – діагностика, вакцинація. Також надаємо підтримку з питань грудного вигодовування, харчової терапії (SOS-метод), нутриціології та консультації зі сну.
вул. Трускавецька 6вна карті
Дарницький м.Осокорки
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

• педіатрія
  • неонатологія
  • неврологія
  • ортопедія
  • алергологія
  • дерматологія
  • УЗ - діагностика

Для зручності пацієнтів доступна Вайбер-підтримка педіатра та можливість виклику лікаря додому

Ми забезпечуємо повний спектр вакцинації для дітей, включаючи індивідуальні графіки щеплень, дотримуючись міжнародних стандартів.

Ми дотримуємось принципів доказової медицини, а всі наші лікарі мають відповідну освіту та досвід. Для зручності пацієнтів наш сайт дозволяє самостійно записатися на прийом у будь-який зручний час

Працюємо без вихідних, щоб забезпечити безперервну підтримку здоров'я ваших дітей

Перевірені відгуки про клініку
Соломія 28 Квітень 2026
Все було чудово, в клініку зверталися не перший раз. Все було швидко, безпечно, на вищому рівні
Марина 22 Лютий 2026
Враження дуже хороші відразу відчувається професіоналізм .Лікар дуже компетентний
Гліб 19 Червень 2025
Сподобалось при вході кімната "дитячий куточок ",  в принципі все сподобалось.