Офтальмолог вищої категорії володіє сучасними методами діагностики зору, надає допомогу при запальних процесах очей, попаданні чужорідних тіл на рогівку і кон'юнктиву, проводить парабульбарні і кон'юнктивальні ін'єкції, а також дренаж слізних каналів, масаж повік, лікує порушення рефракції різної складності, ячмені, халязіони і т. д.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 243 відгуки
Вікторія 08 Липень 2025
Клініка подобається завжди ми не тільки до цього лікаря записуємося дуже приємний персонал, приємна атмосфера в клініці.Лікар Бутрин Оксана Віталіївна дуже подобається завжди до неї записуємося привітна до діток та взагалі приємна жінка
Олександр 19 Червень 2025
Наталія 17 Червень 2025
Марія 03 Червень 2025
Сподобалось ввічливістю лікаря, хороша робота, чіткі відповіді мені все сподобалося. Буваю в цій клініки.
Інна 12 Травень 2025
Все сподобалось, зауважень немає.
Світлана 10 Травень 2025
Сергій 08 Травень 2025
Гарне відношення все добре лікар все розписала що треба було .Не вперше звертаємось в клініку
Альона 05 Травень 2025
Лікарка дуже добрий фахівець, все пояснює, все показує. Дуже задоволена нею.
Наталія 25 Квітень 2025
Сподобалося відношення лікар все пояснила гарно розповіла назначення зробила все було добре
Аліна 15 Квітень 2025
Оксана Віталіївна чудова лікарка, нам все дуже сподобалось. Лікарка змогла знайти підхід до дитини. Ми звертались до неї і раніше, вона нам тоді дуже допомогла. Дякуємо.