Київ
Лікар Офтальмолог Кравчук Микола Михайлович на Doc.ua

Відгуки про Кравчук Микола Михайлович

Лікар першої категорії
Микола Михайлович займається лікуванням органів зору - він діагностує функції, загальний стан очних структур, визначає порушення рефракції, лікує дистрофічні зміни і запальні процеси. Кравчук Н. М. проводить також оперативні втручання - видаляє птерігіц, папіломи, кісти, халязіон, чужорідні тіла, робить дренаж слізних проток.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 344 відгуки

Олександр 12 Січень 2025
Ми дуже задоволені, чудовий лікар та дуже гарна клініка. Спеціаліст оглянув нас, назначив лікування, надав пояснення, вказав що саме нам потрібно робити. Ми дуже вдячні.
Оксана 06 Січень 2025
Дуже сподобався лікар, він доброзичливий, все детально розказав та пояснив, я дуже задоволена. Я дуже рада, що мені порекомендували і я потрапила саме до нього. Буду всім радити цього спеціаліста.
Ольга 23 Грудень 2024
Лікар має чудовий підхід до пацієнтів. Все пройшло добре
Александр 28 Листопад 2024
Очень хороший доктор, прекрасный специалист! К доктору обращались первый раз, доктор нам очень понравился, очень грамотный, хорошо объясняет, дал рекомендации куда нужно обратиться еще, мы довольны доктором
Іда 21 Листопад 2024
Все пройшло чудово.
Ірина 22 Жовтень 2024
Олена 14 Жовтень 2024
Все пройшло добре, мені дуже сподобалось, будемо звертатись повторно.
Мирослава 02 Вересень 2024
Прийом пройшов чудово, я задоволена, лікар запропонував лікування, яке дійно мені допомагає, дякую!
28 Серпень 2024
 Лікар чудовий спеціаліст.Все дуже сподобалося, візит пройшов добре.
Анастасія 18 Серпень 2024
 Лікар все перевірив, все розказав про зір, приводив нам приклади, дуже довго з нами спілкувався, часу для спілкування було достатньо, спілкування було приємним. Ми дуже задоволені лікарем
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу