Хірургічні клініки в Києві (215)

Дивитись Хірургів Києва
clear
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Гінекологічний центр "НАДІЯ"
Гінекологічний центр "Надія" - спеціалізований медичний заклад, що надає пацієнткам широкий вибір гінекологічних послуг, доступних сучасній медицині. Головний принцип роботи центру "Надія" - шанобливе і людяне ставлення до кожної пацієнтки. Фахівці центру своїм головним завданням поставили збереження і відновлення здоров'я жінки будь-якого віку. У списку послуг гінекологічного центру "Надія": огляд та консультація висококваліфікованих лікарів; УЗД-діагностика із застосуванням сучасного високоточного обладнання; оперативна гінекологія, в тому числі малоінвазивна. Окрема гордість центру - штат лікарів. Працюючі в центрі фахівці мають багаторічний досвід і глибокі знання, підтверджені атестаційними комісіями - більшість співробітників мають першу та вищу лікарські категорії і стаж більше десяти років.
add_box Акушерство Гінекологія УЗ-діагностика Флебологія Хірургія Ендокринологія
Гінекологічний центр «Надія» на Дегтярівській спеціалізується на проблемах репродуктивного здоров'я жінок, надає амбулаторне та хірургічне лікування, проводить високоточну діагностику. Серед лікарів центру фахівці високого рівня, які пройшли стажування у найкращих клініках.
access_time_filled пн - пт : 8:30 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Дегтярівська, 48на карті
Шевченківський м.Лук'янівська
add_box Акушерство Гінекологія УЗ-діагностика Ендоскопія ... ще
Гінекологічний центр «Надія» надає повний спектр гінекологічних послуг із гуманним та поважним ставленням до пацієнток. Головна мета центру – здорова і повноцінна жінка різного віку.
вул. Володимирська, 69на карті
Печерський м.Університет м.Олімпійська м.Площа Українських Героїв
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Стоматологія «EKA Dental Clinic»

Стоматологія «EKA Dental Clinic»

Стоматологична клініка
20відгуків
Центр семейной стоматологии «EKA Dental Clinic» – клиника с давними традициями и наработанным добрым именем. Более 26 лет врачи центра успешно оказывают высококвалифицированную стоматологическую помощь взрослым и деткам. На вооружении специалистов клиники многолетний практический опыт работы, высокий уровень квалификации, а также знание передовых методик и протоколов лечения. За все время специалистам «EKA Dental Clinic» доверились более 3000 пациентов!
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 19:00
ул. Пушкинская, 10Бна карті
Шевченківський м.Театральна м.Золоті ворота
ДенТектум

ДенТектум

Стоматологична клініка
14відгуків
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
У стоматологічному центрі «DenTectum» надають повний спектр стоматологічних послуг високого рівня для дітей і дорослих з використанням сучасного обладнання і технологій. Сімейна затишна атмосфера, доброзичливий висококваліфікований персонал, висока якість обслуговування і лікування - в центрі створені всі умови для комфортного стоматологічного лікування і гарного настрою.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 21:00 access_time_filled нд : 10:00 - 18:00
пр. Перемоги, 63-бна карті
Шевченківський м.Нивки м.Берестейська
Клиника Soft Medical
14відгуків
Паркінг
Soft Medical – сучасна, молода клініка сімейної медицини, що об’єднала відданих своїй справі, висококваліфікованих лікарів, медичних сестер та адміністраторів. Команда людей, для яких кожен гість, пацієнт – друг. Наше завдання - не лише лікувати хворих пацієнтів, надавати допомогу в критичних ситуаціях, а забезпечити повний, професійний супровід малюка від народження
access_time_filled пн - сб : 10:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
вулиця Родини Крістерів, 20на карті
Подільський м.Нивки м.Сирець м.Оболонь
Медичний центр Святого Пантелеймона +
«Медичний центр Святого Пантелеймона +» - багатопрофільний медичний центр для кожного члена сім'ї, який надає повний комплекс лікувальних, діагностичних та лабораторних послуг з акушерства, гінекології, урології, терапії, сімейної медицини, гастроентерології, кардіології, неврології, косметології, реабілітології, психотерапії та інші . Робота кваліфікованих фахівців центру в поєднанні з інноваційним обладнанням спрямована на збереження здоров'я, краси своїх пацієнтів
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 18:00 access_time_filled нд : 9:00 - 18:00
вул. Зодчих, 34 Ана карті
Святошинський м.Житомирська м.Святошин
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Національний інститут хірургії і трансплантології ім. О.О. Шалімова НАМН України
add_box Хірургія ... ще
Національний Інститут хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова НАМН України є провідною хірургічною клінікою країни, де тисячі людей отримують новий шанс для життя. У лікувальний процес включені сучасні методики діагностики, хірургічного, а також реабілітаційного лікування, які повністю відповідають світовим стандартам і використовуються у всьому світі
access_time_filled пн - пт : 8:30 - 16:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Героїв Севастополя, 30на карті
Солом'янський м.Вокзальна
Офтальмологічна клініка Батігоз

Офтальмологічна клініка Батігоз

Офтальмологична клініка
7відгуків
BATIGOZ - перша філія всесвітньо відомої міжнародної турецької мережі офтальмологічних клінік. Досвідчені лікарі-офтальмологи надають повний спектр послуг з відновлення здоров'я органу зору для дітей і дорослих, застосовуючи інноваційні методи і технології
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 20:00 access_time_filled сб : 10:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
Петропавлівська Борщагівка, вул. Садова, 1в, ЖК «Аметист» (1 поверх)на карті
Святошинський м.Академмістечко
Медичний центр I.D.Clinic

Медичний центр I.D.Clinic

Медичний центр
7відгуків
Оплата карткою Wi-Fi зона
I.D.Clinic - багатопрофільний медичний центр – загальної, репродуктивної та естетичної медицини. Медичний центр включає 2 сучасних медичних центри, орієнтованих на надання допомоги у сферах репродуктології, гінекології, акушерства та ін.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 10:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
пр-т. Валерія Лобановського, 4Бна карті
Солом'янський м.Деміївська м.Шулявська м.Вокзальна
Інтернаціональна багатопрофільна клініка
Клініка IMP (Інтернаціональна багатопрофільна клініка) надає своїм пацієнтам інноваційні медичні послуги відповідно до західного стандарту медичної допомоги, зокрема американських протоколів лікування. Особливістю клініки є те, що лікарі ведуть прийом англійською, іспанською, португальською, шведською, арабською, хінді, українською та російською мовами. Лікарі мають міжнародний рівень освіти (США, Європа) і досвід роботи за кордоном. Основні напрямки: сімейна медицина, педіатрія, гінекологія, хірургія, ендокринологія, ортопедія
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб - нд : 10:00 - 3:00
вул. Євгена Коновальця, 44на карті
Печерський м.Печерська
Оплата карткою
Медичний центр «Науковий центр стоматології та ультразвукової хірургії» SCIEDECE надає всі види стоматологічних послуг. У центрі SCIEDECE всі роботи виконуються за допомогою сучасного обладнання, апаратури та інноваційних матеріалів, завдяки чому фахівці клініки можуть гарантувати ефективне рішення проблеми і якісне лікування будь-якої складності. Діагностика і лікування проводиться за всіма основними напрямками стоматології: ортопедія, терапія, ортодонтія, пародонтологія, імплантація, щелепно-лицьова хірургія, мікропротезування і дитяча стоматологія.
access_time_filled вт - нд : 9:00 - 20:00 access_time_filled пн : вихідний
вул. Богатирська, 6Ана карті