Київ

Лікар другої категорії
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 43 відгуки

Анна 03 Січень 2025
Дуже сподобалося, як пройшов візит у цього лікаря. Все загалом було добре. Дякую.
Валерія 09 Грудень 2024
Лікар провела огляд, проконсультувала, призначила лікування, все добре. Ставлення було чемним, привітним
Юлія 26 Листопад 2024
Мені все сподобалося в клініці і на прийомі, дякую.
Вікторія 25 Жовтень 2024
Загалом візит пройшов чудово. Все дуже сподобалося, особливо сподобався підхід лікаря до пацієнтів.
Валерія 25 Жовтень 2024
Лікар дуже компетентна, приємна в спілкуванні, не викликає жодного страху, атмосфера дуже комфортна. Медична сестра теж дуже приємна, в усьому допомагала, заспокоювала. В цілому прийом пройшов дуже спокійно, легко, швидко та ефективно. Я залишилася задоволена візитом до лікаря
Сусанна 26 Серпень 2024
Візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
14 Серпень 2024
Ірина 28 Липень 2024
Лікарка все пояснила, надала рекомендації, я задоволена, дякую.
Карина 21 Липень 2024
Досить мало часу приділено на консультацію, лікарка спішила, система підвисала. Також не сподобаися розбіжності у оголошеній і фактичній вартості прийому і консультації для профогляду.
Стокай Катерина Володимирівна 25 Липень 2024
Дякуємо, що приділили час і поспілкувалися з менеджером із якості щодо вирішення вашого питання. Бажаємо міцного здоров’я!
Катерина 20 Липень 2024
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 chevron_right

Лікарі поблизу