Київ
Лікар Уролог, Хірург Латишов  Костянтин  Володимирович на Doc.ua

Відгуки про Латишов Костянтин Володимирович

Костянтин Володимирович дитячий хірург вищої категорії, дитячий уролог, кандидат медичних наук, доцент кафедри дитячої хірургії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні планової та ургентної патології в дитячій хірургії і урології. Лікар проводить планові та ургентні оперативні втручання в хірургічного та урологічного профілю. Костянтин Володимирович володіє методами лапароскопії , радіохвильового видалення.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 19 відгуків

Акім 17 Січень 2025
Все влаштувало нас на прийомі, записували дитину, все пройшло нормально, дякуємо.
Ангеліна 21 Грудень 2024
Артем 09 Листопад 2024
Все пройшло дуже добре. Дитина у захваті від візита до лікаря. Для себе вирішили, якщо в майбутньому ще знадобиться консультація, то будемо звертатись лише до цього спеціаліста.
Тихон 08 Листопад 2024
На прийомі все було добре, дякую.
Наталія 28 Вересень 2024
Все добре, огляд пройшов комфортно і швидко, спеціаліст приємний.
Дар'я 25 Вересень 2024
Враження від спілкування з лікарем позитивні, все добре було, я задоволена, дякую.
Роман 25 Вересень 2024
Нас влаштував прийом і клініка, дякуємо!
Мілана 09 Липень 2024
До лікаря зверталися перший раз. Все було чудово, лікар оглянув, дав поради, лікар сподобався, дуже уважний, компетентний у своїй справі. Ми задоволені візитом
Вікторія 12 Червень 2024
Лікар нам дуже сподобався. Все було досить чемно та професійно на візиті.
Світлана 10 Травень 2024
Не пожалкувала, що їхали на консультацію з Миколаївської області. Оглянув дитину з голови до ніг. Знайшов підхід до хлопця, щоб не соромився, жартував) Розповів що до чого, заспокоїв. Дуже задоволені візитом. Лікар на своєму місці. Дякую!
1 2
Показати ще 9 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ