Хірургічні клініки в Києві (216)

Дивитись Хірургів Києва
clear
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Медичний центр Святого Пантелеймона +
add_box Акушерство Алергологія Андрологія Венерологія Гастроентерологія Гінекологія ... ще
«Медичний центр Святого Пантелеймона +» - багатопрофільний медичний центр для кожного члена сім'ї, який надає повний комплекс лікувальних, діагностичних та лабораторних послуг з акушерства, гінекології, урології, терапії, сімейної медицини, гастроентерології, кардіології, неврології, косметології, реабілітології, психотерапії та інші . Робота кваліфікованих фахівців центру в поєднанні з інноваційним обладнанням спрямована на збереження здоров'я, краси своїх пацієнтів
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 18:00 access_time_filled нд : 9:00 - 18:00
вул. Зодчих, 34 Ана карті
Святошинський м.Житомирська м.Святошин
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Національний інститут хірургії і трансплантології ім. О.О. Шалімова НАМН України
add_box Хірургія ... ще
Національний Інститут хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова НАМН України є провідною хірургічною клінікою країни, де тисячі людей отримують новий шанс для життя. У лікувальний процес включені сучасні методики діагностики, хірургічного, а також реабілітаційного лікування, які повністю відповідають світовим стандартам і використовуються у всьому світі
access_time_filled пн - пт : 8:30 - 16:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Героїв Севастополя, 30на карті
Солом'янський м.Вокзальна
Офтальмологічна клініка Батігоз

Офтальмологічна клініка Батігоз

Офтальмологична клініка
7відгуків
add_box Офтальмологія Хірургія ... ще
BATIGOZ - перша філія всесвітньо відомої міжнародної турецької мережі офтальмологічних клінік. Досвідчені лікарі-офтальмологи надають повний спектр послуг з відновлення здоров'я органу зору для дітей і дорослих, застосовуючи інноваційні методи і технології
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 20:00 access_time_filled сб : 10:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
Петропавлівська Борщагівка, вул. Садова, 1в, ЖК «Аметист» (1 поверх)на карті
Святошинський м.Академмістечко
Медичний центр I.D.Clinic

Медичний центр I.D.Clinic

Медичний центр
7відгуків
add_box Андрологія Генетика Гінекологія Дерматологія Косметологія Масаж ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
I.D.Clinic - багатопрофільний медичний центр – загальної, репродуктивної та естетичної медицини. Медичний центр включає 2 сучасних медичних центри, орієнтованих на надання допомоги у сферах репродуктології, гінекології, акушерства та ін.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 10:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
пр-т. Валерія Лобановського, 4Бна карті
Солом'янський м.Деміївська м.Шулявська м.Вокзальна
Інтернаціональна багатопрофільна клініка
add_box Алергологія Андрологія Венерологія Гастроентерологія Гематологія Гепатологія ... ще
Клініка IMP (Інтернаціональна багатопрофільна клініка) надає своїм пацієнтам інноваційні медичні послуги відповідно до західного стандарту медичної допомоги, зокрема американських протоколів лікування. Особливістю клініки є те, що лікарі ведуть прийом англійською, іспанською, португальською, шведською, арабською, хінді, українською та російською мовами. Лікарі мають міжнародний рівень освіти (США, Європа) і досвід роботи за кордоном. Основні напрямки: сімейна медицина, педіатрія, гінекологія, хірургія, ендокринологія, ортопедія
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб - нд : 10:00 - 3:00
вул. Євгена Коновальця, 44на карті
Печерський м.Печерська
add_box Стоматологія Хірургія Ортодонтія ... ще
Оплата карткою
Медичний центр «Науковий центр стоматології та ультразвукової хірургії» SCIEDECE надає всі види стоматологічних послуг. У центрі SCIEDECE всі роботи виконуються за допомогою сучасного обладнання, апаратури та інноваційних матеріалів, завдяки чому фахівці клініки можуть гарантувати ефективне рішення проблеми і якісне лікування будь-якої складності. Діагностика і лікування проводиться за всіма основними напрямками стоматології: ортопедія, терапія, ортодонтія, пародонтологія, імплантація, щелепно-лицьова хірургія, мікропротезування і дитяча стоматологія.
access_time_filled вт - нд : 9:00 - 20:00 access_time_filled пн : вихідний
вул. Богатирська, 6Ана карті
Оболонський м.Мінська м.Героїв Дніпра
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Київська обласна клінічна лікарня «Відділення хірургії»
add_box Хірургія ... ще
У відділенні хірургії Київської обласної клінічної лікарні використовується велике розмаїття лікувальних методів, які надаються пацієнтам, що потребують хірургічного втручання
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 21:00

Стоматологична клініка
4відгуки
add_box Ортопедія Стоматологія Хірургія Ортодонтія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Mint Dental Clinic — сучасний стоматологічний центр, що спеціалізується на терапевтичній, ортопедичній, хірургічній, ортодонтичній стоматології, імплантації. Центр надає повний спектр дентальних послуг, серед яких гігієна ротової порожнини, лікування карієсу, видалення і протезування зубів та інше
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Анни Ахматової, 22на карті
Дарницький м.Славутич м.Осокорки м.Харківська м.Позняки
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Олександрівська центральна міська клінічна лікарня
add_box Кардіологія Неврологія Терапія Хірургія ... ще
Генератор в клініці
«Олександрівська центральна міська клінічна лікарня» має наступні відділення: хірургії, неврології, вертебрології, урології, офтальмології, кардіології, ревматології, відділення переливання крові. У ній можна зробити МРТ, рентген-діагностику, функціональну, радіоізотопну та променеву діагностику. Крім того, у наявності є медична лабораторія
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 16:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Шовковична, 39/1, 3 корпус, 1 поверхна карті
Печерський м.Палац Спорту м.Кловська м.Площа Українських Героїв
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини ДУС (Державного управління справами)
add_box Хірургія ... ще
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
ул. Верхняя, 5на карті
Печерський м.Звіринецька