Медичний центр «Науковий центр стоматології та ультразвукової хірургії» SCIEDECE надає всі види стоматологічних послуг. У центрі SCIEDECE всі роботи виконуються за допомогою сучасного обладнання, апаратури та інноваційних матеріалів, завдяки чому фахівці клініки можуть гарантувати ефективне рішення проблеми і якісне лікування будь-якої складності. Діагностика і лікування проводиться за всіма основними напрямками стоматології: ортопедія, терапія, ортодонтія, пародонтологія, імплантація, щелепно-лицьова хірургія, мікропротезування і дитяча стоматологія.
У відділенні хірургії Київської обласної клінічної лікарні використовується велике розмаїття лікувальних методів, які надаються пацієнтам, що потребують хірургічного втручання
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 21:00
вул. Багговутівська, 1на карті
Шевченківський м.Дорогожичі
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Єдиний в Україні центр пародонтології! Орієнтований на лікування хвороб тканин пародонта. У стоматологічній клініці успішно діагностують і лікують: пародонтит, пародонтоз, рецесії ясен, періімплантит. У стінах медичного закладу є власне мікрохірургічне відділення. При необхідності лікування можна проводити під час сну (седація)
вул. Срібнокільська, 20на карті
Дарницький м.Осокорки
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Mint Dental Clinic — сучасний стоматологічний центр, що спеціалізується на терапевтичній, ортопедичній, хірургічній, ортодонтичній стоматології, імплантації. Центр надає повний спектр дентальних послуг, серед яких гігієна ротової порожнини, лікування карієсу, видалення і протезування зубів та інше
«Олександрівська центральна міська клінічна лікарня» має наступні відділення: хірургії, неврології, вертебрології, урології, офтальмології, кардіології, ревматології, відділення переливання крові. У ній можна зробити МРТ, рентген-діагностику, функціональну, радіоізотопну та променеву діагностику. Крім того, у наявності є медична лабораторія
Моя сім'я, клініка сучасної гінекології та урології Гонзель Катерини Миколаївни, лікаря-гінеколога. Робота клініки заснована на європейських стандартах надання медичної допомоги населенню Києва, завдяки досвіду, отриманому більшістю лікарів центру під час навчання в європейських медичних центрах. Це служить, крім професіоналізму і багаторічного досвіду медичного персоналу, додатковою гарантією якості наданої медичної допомоги пацієнтам клініки.
Центр пластичної хірургії «Oberig Beauty» - це клініка, що надає різні види косметологічних процедур і пластичних операцій будь-якого рівня складності і на всіх етапах: від консультації профільних фахівців до відходу після проведення процедури
Стоматологічна клініка «32 Dent» — якісне обладнання, матеріали та повна безпека, відмінні фахівці, гарантія на усі види робіт, розумні ціни, завжди поруч 7 днів на тиждень
пр-т Перемоги, 15на карті
Шевченківський м.Політехнічний інститут
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Современная стоматологическая клиника «Healthy smiles» предоставляет все виды стоматологических услуг для взрослых и детей. Специалисты клиники имеют многолетний опыт в диагностике и лечении заболеваний зубов с долгосрочными эффективными результатами. Клиника оказывает полный комплекс стоматологических услуг по таким направлениям: ортодонтия, хирургия, протезирование (ортопедия), терапия, художественная реставрация, профессиональная гигиена, отбеливание зубов, инъекционная косметология
на карті
Оболонський м.Почайна м.Оболонь м.Мінська