Кандидат медичних наук, лікар-отоларинголог, лор-хірург вищої категорії, дитячий ЛОР, сурдолог, фоніатр, має сертифікат на право практичної діяльності в країнах Євросоюзу. Займається ендоскопічною діагностикою і хірургічним лікуванням патології голови та шиї, естетичною хірургією обличчя і шиї. Видаляє кісти і папіломи гортані
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 89 відгуків
07 Лютий 2025
На прийомі все було добре, дякую.
В'ячеслав 02 Лютий 2025
Загалом візит пройшов швидко, лікар назначив непогане лікування. Наданий момент дитині легше, іде на поправку, все досить добре.
Дарія 15 Січень 2025
Лікар нам сподобався. Гарно пройшов візит.
Анонім 27 Грудень 2024
Мене все влаштувало, чітко проконсультували, надали рекомендації, можу відмітити високий професіоналізм лікаря, дякую!
Анна 20 Грудень 2024
На візиті у цього лікаря нам все дуже сподобалося. Сам візит пройшов чудово, інформативно та напрочуд комфортно.
Лариса 08 Листопад 2024
Направлено до клініки
Вікторія 08 Листопад 2024
Консультація тривала 5 хвилин. Лікар одразу рекомендував робити операцію, і сказав обрати день, в який її можна провести, він не надав жодних пояснень, не ставив питання з приводу протипоказів чи вживання ліків, також не надав рекомендацій з приводу аналізів, які необхідно здати перед такою операцією, щоб встановити, чи можна взагалі її проводити. Він одразу радив свої послуги стосовно операції. Мені це не сподобалось. Лікар виявив проблему, але я хочу проконсультуватись також в іншого спеціаліста, в іншій клініці. Оскільки, було запропоновано було одне єдине радикальне рішення.
Катерина 07 Листопад 2024
Лікар мені дуже подобається як хороший та професійний спеціаліст. Знаю його давно, повністю влаштовує ставлення лікаря до своєї роботи. Лікар дуже компетентний у своїй справі. Візит як завжди пройшов прекрасно.
Олександр 29 Жовтень 2024
На прийомі було все дуже круто, враження від спілкування з лікарем чудові, дякую.