Кандидат медицинских наук, врач-отоларинголог, лор-хирург высшей категории, детский ЛОР, сурдолог, фониатр, имеет сертификат на право практической деятельности в странах Евросоюза. Занимается эндоскопической диагностикой и хирургическим лечением патологии головы и шеи, эстетической хирургией лица и шеи. Удаляет кисты и папилломы гортани
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 84 отзыва
Лариса 08 Ноябрь 2024
Направлено в клинику
Вікторія 08 Ноябрь 2024
Консультація тривала 5 хвилин. Лікар одразу рекомендував робити операцію, і сказав обрати день, в який її можна провести, він не надав жодних пояснень, не ставив питання з приводу протипоказів чи вживання ліків, також не надав рекомендацій з приводу аналізів, які необхідно здати перед такою операцією, щоб встановити, чи можна взагалі її проводити. Він одразу радив свої послуги стосовно операції. Мені це не сподобалось. Лікар виявив проблему, але я хочу проконсультуватись також в іншого спеціаліста, в іншій клініці. Оскільки, було запропоновано було одне єдине радикальне рішення.
Катерина 07 Ноябрь 2024
Лікар мені дуже подобається як хороший та професійний спеціаліст. Знаю його давно, повністю влаштовує ставлення лікаря до своєї роботи. Лікар дуже компетентний у своїй справі. Візит як завжди пройшов прекрасно.
Олександр 29 Октябрь 2024
На прийомі було все дуже круто, враження від спілкування з лікарем чудові, дякую.
Катерина 23 Октябрь 2024
Все було на відмінно, дуже дякую.
Юлія 16 Август 2024
В цілому враження позитивні, лікар прописав лікування, але хотілося отримати більш грунтовне дослідження та рекомендації.
Тетяна 10 Август 2024
Загалом лікар нам сподобався. Видно що він надзвичайно чутлива людина та гарно ставиться до пацієнтів. Але на жаль в нашій ситуації лікар не зміг нічим нам допомогти. Але все ж таки на нашу думку лікар як спеціаліст доволі непоганий.
Андрій 09 Август 2024
Дуже гарні враження, ми дуже задоволені лікарем
Андрій 27 Июль 2024
Лікар нам дуже сподобався. Візит пройшов чудово. Лікар надав відповіді на всі наші запитання, жодних питань до лікаря не має.
Матвій 26 Июль 2024
Гарний лікар, до дитини добре відносився, усе зробив професійно.