4.9
Чекмарьов Сергій В'ячеславович

Відгуки про лікаря Чекмарьов Сергій В'ячеславович

Лікар вищої категорії
17 років досвіду
Дорослі
Лікар-хірург вищої категорії, проводить оперативні втручання на органах черевної порожнини, молочних залоз, грудної клітини, має досвід лікування пацієнтів з грижею живота. Регулярно проходить курси підвищення кваліфікації в галузі хірургії та відвідує українські та міжнародні наукові конференції
Сіті Клініка на просп. Науки
просп. Науки, 30на карті
Голосіївськийм. Голосіївська
500 грн
Сіті Клініка («МЕД-ГРУП»)
ул. Анны Ахматовой, 46ана карті
Дарницькийм. Осокорки
500 грн
«Сіті Клініка+»
ул. Менделеева, 10 бна карті
Печерськийм. Деміївська
500 грн
Попередній запис
Оберіть бажаний час прийому та чекайте підтвердження
Вт 22 Червень Ср 23 Червень Чт 24 Червень
  • 05:30
  • 06:00
  • 06:30
  • 07:00
  • 07:30
  • 08:00
  • 08:30
  • 09:00
  • 09:30
  • 10:00
  • 10:30
  • 11:00
  • 11:30
  • 12:00
  • 12:30
  • 13:00
  • 13:30
  • 14:00
  • 14:30
  • 15:00
  • 15:30
  • 16:00
  • 16:30
Рейтинг лікаря
4.9
К-сть відгуків
178
Рекомендації
167
4
Рейтинг
Рейтинг лікаря розраховується на основі
реальних відгуків пацієнтів
Звернетесь ви знову до лікаря?
Так Ні
Як Ви оцінюєте консультацію?
На вказаний вам номер буде надіслано SMS із кодом підтвердження Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про лікаря
178 Відгуки
Рекомендую
Валерий 01 Березень 2021
Мне все понравилось. Врач хороший, адекватный. Видно, что профессионал на сто процентов! Лучший специалист, какой может быть!
Рекомендую
Олександр 18 Січень 2021
Лікар дуже чітко і зрозуміло описує проблему, відповідає на всі питання, нічого лишнього не назначав. Все задовольнило
Рекомендую
Татьяна 02 Січень 2021
Я осталась приемом очень довольна. Я приехала с другого города, доктора мне рекомендовала моя дочь. Осталась очень довольна вниманием доктора и профессиональными способностями. Было уделено достаточное количество времени, даны рекомендации.
Рекомендую
Аноним 03 Січень 2021
Заплатила не маленькую сумму за то что он посмотрел и больше времени писал в компьютере мою карточку, чем смотрел и давал комментарии по поводу моей болезни, выписал мне мазь против суставов и все.
Рекомендую
Мария 03 Грудень 2020
Доктор ответил не на все мои вопросы. Он считает себя умным, поверхностно отвечает на вопросы. Не довольна визитом
Рекомендую
Анастасия 23 Червень 2020
Пришла с воспаленным геморроидальным узлом. Предложил либо 3 недели медикаментов, либо операцию и неделю полежать дома. В итоге после операции 3 месяца не могла нормально функционировать, ни сидеть, ни стоять. И даже через 5 месяцев, с диетой, еще бывают боли и запоры, которых никогда в жизни не было. Хотела бы я все это знать заранее.
Рекомендую
Ольга 23 Жовтень 2020
Мені все сподобалося, було без очікування. Лікар приділив достатньо мені часу, провів огляд та вивчив всі результати досліджень. Все сподобалось
Рекомендую
Кузык Кирилл Вадимович 07 Жовтень 2020
Очень хороший специалист, детально рассказал про мою проблему и как ее лечить.
Рекомендую
Вікторія 07 Вересень 2020
Доктор внимательно осмотрел, дал консультацию. Доктор назначил хорошее лечение, после одного дня приема назначенных препаратов мне стало намного легче. Доктора рекомендую.
Рекомендую
Ольга 02 Вересень 2020
Врач понравился как человек и его подход к пациенту. Комментирует каждое действие, что будет делать, обо всем предупреждают и это имеет большое значение.
chevron_left 1 2 3 4
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 chevron_right

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ