Приватні клінікии Харкова - Основ’янського района (9)
- Пн-Пт: 8:30-18:00
- Сб: вихідний
- Пн-Пт: 8:00-19:00
- Сб: 8:00-15:00
- Нд: вихідний
ОН Клінік в Харкові зібрав всіх кваліфікованих лікарів в одному місці, щоб у кожного пацієнта була можливість пройти комплексне дослідження свого організму за короткий термін — 1-2 дня. Для швидкого проходження огляду тут можна в будь-який зручний для себе час здати необхідні аналізи, що прискорить постановку досвідченим лікарем діагнозу і призначення ефективної схеми лікування. Лікарі клініки ведуть прийом за попереднім записом. У медичному центрі можна випробувати всі можливості сучасної медицини як маленьким пацієнтам, так і дорослим
вул. Молочна, 48. На карті
вул. Молочна, 48. На карті
Основ’янський , м.Левада
вул. Я. Мудрого, 30а. На карті
Київський , м.Ярослава Мудрого
Медичний центр чоловічого здоров'я «Чоловіча консультація» ось вже більше 18 років здійснює успішну практику в області андрології і урології. Накопичений багаторічний клінічний досвід, дає можливість ефективно застосовувати актуальні методики лікування і профілактики, а наявність сучасної лікувальної апаратури забезпечує якісний результат при самих різних захворюваннях чоловічої статевої системи, сексуальних розладах, чоловічому безплідді та інших настільки хвилюючих більшість чоловіків проблемах. ще
вул. Плеханівська, 40. На карті
Основ’янський , м.Левада, м.Спортивна, м.Метробудівників
Стоматологічна клініка «Гранд» займається наданням всього обсягу стоматологічних послуг, починаючи від простої терапії, закінчуючи високотехнологічної імплантацією. У стоматології «Гранд» діє лояльна цінова на протезування, реставрацію, профілактику, імплантацію. Всі процедури проводяться під керівництвом досвідчених експертів, кваліфікованих стоматологів-терапевтів і хірургів-імплантологів.
вул. Гв. Широнінців, 99. На карті
Салтівський , м.Салтівська
проспект Гагаріна, 48. На карті
Основ’янський
проспект Героїв Харкова, 10/12. На карті
Основ’янський
проспект Людвіга Свободи, 31. На карті
Шевченківський
Лікувально-діагностичний центр «Лорітом» являє собою широкопрофільну з охорони здоров'я установою, в якому понад усе цінується здоров'я і благополуччя пацієнтів центру. Фахівці медичного центру «Лорітам» - це експерти в своїй області, що володіють безцінним досвідом і умінням в лікуванні пацієнтів з різними захворюваннями нервової, кардіологічної, дихальної, ендокринної та інших систем організму.
вул. Москалівська, 76. На карті
Основ’янський , м.Тракторний завод
с. Бірки, вул. Шкільна 22, Зміївський район, Харківська область. На карті
Харківська область
Стоматологічна клініка «Вівастом» - багатопрофільний центр для всієї родини, фахівці якого надають своїм пацієнтам широкий спектр послуг по стоматології: консультування, терапевтичне лікування, діагностика будь-яких захворювань порожнини рота, протезування зубів тощо. ще
вул. Кооперативна, 5. На карті
Основ’янський , м.Площа Конституції
У центрі «Моя Планета» досвідчені педагоги, психологи, логопеди працюють з дітьми з особливостями розвитку, у яких діагностовано дитячий церебральний параліч, синдроми Ретта, Аспергера, Вільямса, Дауна. У центрі проводять заняття з краніосакральної терапії, сенсорної інтеграції, логопедії, боді-терапії, креативної творчості. ще
У кабінеті лікаря Лариси Івашкевич надаються послуги УЗД. Можна пройти дослідження із застосуванням доплерографії. Досвід роботи доктора - більше 25 років, веде приватний прийом з 2017 року ще
проспект Науки, 77. На карті
Шевченківський , м.23 серпня
Спеціалізований медичний центр «Ладо» займається діагностикою та терапією дітей із різними особливостями розвитку. З дітьми працюють досвідчені професіонали: логопеди та сенсорні терапевти. ще
вул. Миколи Міхновського, 59. На карті
Основ’янський , м.Левада, м.Спортивна
Медичний центр «Панацея XXI століття» - це широкопрофільний медичний центр з надання комплексної медичної допомоги від «А» до «Я». Завдяки 15-річному досвіду роботи і тісній співпраці з німецькими та ізраїльськими лікарями і клініками, медичний центр «Панацея XXI століття» допоможе вам відновити і знайти здоров'я на довгі роки і готовий запропонувати своїм пацієнтам допомогу в організації лікування за кордоном. ще
вул. Кооперативна, 28. На карті
Основ’янський , м.Площа Конституції