Харків
Prime Dental Diagnostic (Прайм-Центр щелепно-лицевої діагностики)

Prime Dental Diagnostic (Прайм-Центр щелепно-лицевої діагностики)

Диагностичний центр
add_box КТ і МРТ ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Prime Dental Diagnostic (ПРАЙМ-ЦЕНТР ЩЕЛЕПНО-ЛИЦЕВОЇ ДІАГНОСТИКИ) - це незалежний сучасний діагностичний центр, який пропонує найвищий рівень точної та високотехнологічної діагностики зубо-щелепної системи. Ми надаємо широкий спектр послуг у галузі щелепно-лицьової діагностики, що допомагають в роботі лікарів
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 10:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Георгія Тарасенка, 40 (колишня Плеханівська)на карті
Слобідський м.Левада м.Спортивна м.Метробудівників
0.0
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

PrimeDentalDiagnostic (ПРАЙМ-ЦЕНТР ЩЕЛЕПНО-ЛИЦЕВОЇ ДІАГНОСТИКИ) - це незалежний діагностичний центр, в якому ви зможете зробити конусно-променеву томографію на новому та сучасному обладнанні Planmeca (Фінляндія). Ми надаємо широкий спектр послуг у галузі щелепно-лицьової діагностики, що допомагають в роботі лікарів.

Центр приймає пацієнтів на регулярній основі, з понеділка по п'ятницю

з 09: 00 до18: 00, а також у суботу

з 10:00 до 15:00.

Діагностичний центр надає наступні послуги:

2D дослідження

• Панорамний знімок;
  • ТРГ прямої або бічної проекції

3D дослідження

• Комп'ютерна томографія верхньої і нижньої щелепи;
  • Комп'ютерна томографія верхня і нижня щелепа + СНЩС;
  • Комп'ютерна томографія сегмент 2-3 зуба;
  • Комп'ютерна томографія верхньої щелепи + ППН;
  • Комп'ютерна томографія пазух носа;
  • ЛОР комплекс;
  • Комп'ютерна томографія черепа;

Всі  тривимірні (3D) дослідження ми записуємо на USB-флеш-накопичувач.

Тривалість процедури становить до 1 хвилини.

Prime Dental Diagnostic - Ваш партнер у піклуванні про здоров'я зубів та щелеп, де сучасна технологія поєднується із професійним підходом до діагностики.

Досконала усмішка починається з правильної діагностики!

Перевірені відгуки про клініку