Консультація лікаря; перевірка гостроти зору; вимірювання внутрішнього очного тиску — 500 грн
Пропозиція від якої неможливо відмовитись! Нова програма в клініці Verum expert – синдром полікістозних яєчників та печінка
Первинна консультація професора, колопроктолога, онкохірурга Міміношвілі Омарі Ісидоровича за акційною ціною 990 грн
Безкоштовне УЗД органів малого тазу при записі до гінеколога Тутченко Тетяни Миколаївни щосуботи.
Ми підтримуємо прагнення кожної української жінки бути здоровою, щоб бути сильною. Ми надаємо знижку на комплекси послуг у чекапі тільки для того, щоб зробити доступною медичну допомогу всім жінкам, які до нас звертаються.
Дуже важливо вчасно відвідувати профілактичні прийоми після лікування молочної залози через, нажаль, можливі ризики ремісії. Тому ми раді анонсувати нові онкомамологічні чекапи
Даруємо знижку -10% на первинну консультацію будь-якого лікаря для мешканців будинку за адресою м.Київ, вул. Деміївська, 13
Даруємо знижку -10% на консультацію до лікаря будь-якого направлення в клініці Verum expert
В клініці Verum expert ви можете скористатись сімейною пропозицією для проходження гастро та колоноскопію зі знижкою -10%.
Якщо ви чекали на слушний момент, щоб пройти обстеження щитоподібної залози, цей момент настав!
Внесіть у графік обов’язкових справ плановий візит до лікаря-гінеколога!
Профілактичний огляд – це єдиний надійний метод своєчасно виявити насторожувальні ознаки та запобігти важким ускладненням. Зробіть крок назустріч своєму здоров'ю!
Плановий огляд – це єдина можливість виявити захворювання на початку, коли ще не має значних симптомів
Піклування про жіноче здоров’я повинно формуватися з дитинства
Профілактичний огляд – це єдиний надійний метод своєчасно виявити насторожливі ознаки та запобігти важким ускладненням.
До уваги всіх жінок, що планують пройти профілактичний огляд або потребують експертної думки щодо захворювань молочних залоз!
Акційна пропозиція від лікаря-дерматоонколога, хірурга-онколога, мамолога та онколога Кулика Сергія Олександровича
До місяця боротьби з раком грудей Verum Expert Clinic дарує знижку 50% на діагностику грудей