Верум експерт

Відгуки про клініку Верум експерт

Медичний центр
149відгуків
add_box Андрологія Гастроентерологія Гепатологія Мамологія Онкологія Пластична хірургія ... ще
Головна спеціалізація клініки Verum - надання вузькопрофільної медичної допомоги по більш ніж 30 напрямках, зокрема в таких сферах як абдомінальний і ендокринна хірургія, маммология і онкологія, судинна хірургія, урологія, пластична хірургія і гепатологія
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 21:00
вул. Деміївська, 13, оф. 1Н-7на карті
Голосіївський м.Деміївська
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
36 відгуків
Юлія 09 Квітень 2026
Вже не вперше відвідую дану клініку, мені тут дійсно все дуже подобається. Дякую.
Валентина 11 Березень 2025
У клініці нам дуже сподобалося. Дуже привітні люди на рецепції працюють. Насправді позитивні враження залишилися після візиту у цю клініку.
Юлія 03 Березень 2025
Була на консультації у Трухіна Дмитра Валентиновича. Лікар дуже уважний, компетентний. Він дійсно професіонал своєї справи. Я залишилась дуже задоволена візитом. Чудовий лікар.
Світлана 15 Листопад 2024
В клініці уважний персонал, привітні, все сподобалося, дякую.
Анна 22 Жовтень 2024
Все добре, вже не в перше користуюсь цією клінікою. Хороша клініка.
Крістіна 06 Вересень 2024
У клініці все дуже сподобалося. Візит пройшов чудово.
Ірина 09 Липень 2024
Клдініка високого рівня, все сподобалося, дякую.
Ольга 01 Травень 2024
Хороша, комфортна клініка.Всі дуже привітні та уважні у клініці, як медперсонал, так і лікарі. Мені все дуже сподобалося у цій клініці.
Анна 18 Квітень 2024
У клініці було все супер.Дякую.
Назар 06 Березень 2024
Шикарна клініка,все добре пройшло.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
Філії мережі
Все клініки