Медичний центр «Ок Клінік» в Києві пропонує пацієнтам експертні діагностичні послуги та консультації провідних фахівців в області кардіології, ендокринології, неврології та ін. спеціальностей.
Послуги центру «Ок Клінік»
Перелік послуг, які надаються фахівцями медичного центру::
кардіологія:
тест на Helicobacter pylori;
УЗД органів черевної порожнини;
ендокринологія:
консультативний прийом ендокринолога;
УЗД щитовидної залози з кольоровим допплерівського картування;
неврологія:
консультативний прийом невролога;
доплерографія судин шиї і голови;
ревматологія:
консультативний прийом ревматолога;
діагностика і лікування всіх видів системних захворювань сполучної тканини, співпраця з науково-дослідними установами;
лікування гострої і хронічної патології внутрішніх органів;
онкологія, гематологія:
консультація онколога, гематолога;
забір матеріалів для біопсії, імуногістохімії;
проведення хіміотерапії;
весь спектр ультразвукових досліджень;
лабораторна діагностика;
спірографія;
спірографія з функціональними пробами та ін.
Для діагностики захворювань в організмі в «Ок Клінік» застосовується апаратура тільки екстра-класу, яка була в розробці у світових лідерів з виготовлення медичного обладнання.
Унікальність даного медичного центру полягає в тому, що лікарі, які працюють тут, щодня вдосконалюють свої знання і запасаються безцінним досвідом. А це означає, що їх компетентність незаперечна і пацієнти можуть без будь-якого страху довірити здоров'я рідних і своє такого фахівця.
У «Ок Клінік» нікому не доведеться чекати прийому в черзі, кожного приймуть в той час, в який зручно особисто йому.
ВАЖЛИВО! Пульмонологи клініки не приймають без надання негативного ПЛР тесту на COVID-19.
Перевірені відгуки про клініку
Олена 07 Березень 2025
Все було швидко. Лікар, Прокопенко Марія Володимирівна, дуже професійно провела прийом, поради лікаря мені дуже сподобалися, лікарем я задоволена. Клініка дуже добра, в клініку зверталася вже не перший раз
Олександр 05 Березень 2025
Чудово пройшов візит, клініка мені сподобалася.
Володимир 13 Лютий 2025
Безуглова Світлана Вікторівна - доволі хороший лікар та приємна жінка, візит добре пройшов. Мені все дуже сподобалося.
Валентина 12 Лютий 2025
Дуже зручно , швидко, я задоволена обслуговуванням, дякую.