Приватні лікарі Одеси

Одеса, вул. Святослава Караванського, 33
Одеса, б-р Французский, 15 Б
Світлана Василівна має вищу категорію і спеціалізується на хворобах шкіри і лікуванні таких її захворювань, як себореї, псоріаз, екзема та ін. Щорічно бере участь в різних семінарах і конференціях і регіональних, і всеукраїнських за фахом дерматовенерології.
Львов Дмитро Львович
Лікування інфекційно-запальної патології сечової та чоловічої статевої систем.
Одеса, Фонтанська дорога, 23\1
Лікар спеціалізується на ендокринології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: нецукровий діабет, ожиріння, остеопороз, цукровий діабет, тиреотоксикоз
Обухівський Валерій Олексійович
Одеса, вул. Троїцька, 11а
Чорноморськ, пр. Миру, 26
Засновник і головний лікар стоматологічного центру "Овасак", заснував Клуб імплантологів України. Є щелепно-лицьовим хірургом, лікарем-стоматологом, що має вищу категорію. Видаляє зуби будь-якого ступеня складності, встановлює дентальні імплантати, виконує всі види протезування.
Отоларинголог, сертифікований фахівець з функціональної ендоскопічної рінохірургіі та фоніатрії, проводить амбулаторні маніпуляції в ЛОР-патології, а також працює з ендоскопічними методиками лікування хвороб даного напрямку
Вікторія Сергіївна консультує і лікує пацієнтів з запальними, ендокринними, інфекційними патологіями гінекологічного характеру. У своїй роботі користується принципами комплексного підходу до лікування захворювань, застосовуючи широкий спектр діагностичних і терапевтичних методик.
Офтальмолог вищої категорії має багаторічний досвід в лікуванні кон'юнктивіту, халязіонів, порушень рефракції, дакріоциститів і косоокості. Проводить підбір окулярів, визначення кольоровідчуття, видалення сторонніх тіл
Олена Володимирівна - лікар вищої категорії. Спеціалізується на гінекології, ендокринній гінекології та репродуктології. Проводить підбір методу контрацепції, планування вагітності, медикаментозне переривання вагітності, консультування вагітних до 12 тижнів, внутрішньоматкову інсемінацію , кольпоскопію, встановлення та зняття ВМС, УЗД органів малого тазу та ін. Лікує ендометріоз, захворювання що передаються статевим шляхом, порушення менструального циклу, запальні захворювання та ін.
Олена Віталіївна - лікар-дерматолог, спеціалізується на діагностиці та лікуванні зайолювання шкіри запального, інфекційного, алергічного та іншого характеру (демодекозу, екземи, себореї, атопічного дерматиту, вітіліго, псоріазу, грибка нігтів і шкіри, вугрової висипки).
Лікар спеціалізується на неврології. Займається лікуванням таких захворювань, як: хронічне порушення мозкового кровообігу; периферичне захворювання нервової системи; дегенеративне ураження нервової системи