Приватні лікарі Одеси

Одеса, вул. Осипова, 19
Ірина Вікторівна - практикуючий психолог-психотерапевт, психолог-сексолог, сімейний психолог, гештальт-терапевт, когнітивно-поведінковий психотерапевт. Спеціалізується на рішення проблем в сексуальних і сімейних відносинах. Проводить когнітивно-поведінкову терапію психологічних розладів.
Одеса, б-р Французский, 15 Б
Максим Максимович виконує пластичні операції, самого різного рівня складності, обличчя (отопластика, блефаропластика, підтяжка, бішектомія та ін.) і тіла (мамопластика, ліпосакція, липофилинг)
Одеса, Фонтанська дорога, 23\1
Ірина Костянтинівна лікар гастроентеролог вищої категорії c 30-ти річним досвідом. Займається лікуванням і діагностикою захворювань шлунково-кишкового тракту (шлунок, кишечник, жовчний міхур, підшлункова залоза, печінка).
Одеса, вул. Інглезі, 2-В
З червня 1993 року, після закінчення інституту, по серпень 1995 року – працювала лікарем-інтерном в Одеський міський лікарні №10. З серпня 1995 р. по вересень 2008 р. – лікар-гастроентеролог у міський поліклініці №2. З вересня 2008 року – робота в КНП «КДЦ 20», з 2016 року працюю в клініці ALSENA medical clinic. Курси спеціалізаціі в 1997 році - КМАПО ім. П.Л. Щупика. Вища категорія з гастроентерології з 2008 р.
Одеса, вул. Академіка Сахарова, 3А
Одеса, Фонтанська дорога, 23\1
Лікар вищої категорії. Досвід роботи за фахом понад 27 років. Лікування всіх видів паталогій неврологічного профілю.
Одеса, вул. Дерибасівська, 16
Доктор активний учасник наукових конференцій та з'їздів офтальмологів. Здійснює підбір лінз, м'яких контактних лінз і складної очкової корекції пацієнтам всіх вікових груп. Вільно володіє англійською мовою.
Одеса, вул. Троїцька, 43 А
Лікар-ортодонт, кандидат медичних наук. Лікує зміщення прикусу, проводить установку брекет-систем, трейнерів, пластинок, має успішний досвід у відновленні правильного розташування зубів.
Одеса, вул. Святослава Караванського, 33
Уролог, учасник різних наукових заходів з питань урології, володар другої лікарської категорії, область професійної діяльності - діагностика і терапія захворювань в сфері урології.
Одеса, вул. Князівська, 38, офіси 405, 406 (вхід з Князівського провулку)
Анастасія Олександрівна проводить індивідуальне консультування, займається психокорекцією та приймає клієнтів з психосоматичними порушеннями. Допомагає при проблемах, пов'язаних з відносинами з оточуючими, низькою самооцінкою, самотністю, невпевненістю в собі. Надає підтримку на шляху до поставленої мети