Приватні лікарі Одеси

Одеса, Фонтанська дорога, 23\1
Лікар спеціалізується на ендокринології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: нецукровий діабет, ожиріння, остеопороз, цукровий діабет, тиреотоксикоз
Обухівський Валерій Олексійович
Одеса, вул. Троїцька, 11а
Чорноморськ, пр. Миру, 26
Засновник і головний лікар стоматологічного центру "Овасак", заснував Клуб імплантологів України. Є щелепно-лицьовим хірургом, лікарем-стоматологом, що має вищу категорію. Видаляє зуби будь-якого ступеня складності, встановлює дентальні імплантати, виконує всі види протезування.
Отоларинголог, сертифікований фахівець з функціональної ендоскопічної рінохірургіі та фоніатрії, проводить амбулаторні маніпуляції в ЛОР-патології, а також працює з ендоскопічними методиками лікування хвороб даного напрямку
Вікторія Сергіївна консультує і лікує пацієнтів з запальними, ендокринними, інфекційними патологіями гінекологічного характеру. У своїй роботі користується принципами комплексного підходу до лікування захворювань, застосовуючи широкий спектр діагностичних і терапевтичних методик.
Офтальмолог вищої категорії має багаторічний досвід в лікуванні кон'юнктивіту, халязіонів, порушень рефракції, дакріоциститів і косоокості. Проводить підбір окулярів, визначення кольоровідчуття, видалення сторонніх тіл
Олена Володимирівна - лікар вищої категорії. Спеціалізується на гінекології, ендокринній гінекології та репродуктології. Проводить підбір методу контрацепції, планування вагітності, медикаментозне переривання вагітності, консультування вагітних до 12 тижнів, внутрішньоматкову інсемінацію , кольпоскопію, встановлення та зняття ВМС, УЗД органів малого тазу та ін. Лікує ендометріоз, захворювання що передаються статевим шляхом, порушення менструального циклу, запальні захворювання та ін.
Олена Віталіївна - лікар-дерматолог, спеціалізується на діагностиці та лікуванні зайолювання шкіри запального, інфекційного, алергічного та іншого характеру (демодекозу, екземи, себореї, атопічного дерматиту, вітіліго, псоріазу, грибка нігтів і шкіри, вугрової висипки).
Лікар спеціалізується на неврології. Займається лікуванням таких захворювань, як: хронічне порушення мозкового кровообігу; периферичне захворювання нервової системи; дегенеративне ураження нервової системи
Акушер-гінеколог займається терапією інфекційних захворювань жіночих статевих органів. Проводить діагностику і спостереження за перебігом вагітності. Лікує запальні захворювання органів малого таза і ЗПСШ, допомагає пацієнтам з порушеннями ОМЦ
Баскіна Вікторія Вікторінва
Одеса, вул. Варненська 15
Вікторія Вікторівна – лікар вищої категорії, кандидат медичних наук, з 2012 року працює завідувачкою змішаного психіатричного відділення Одеського обласного медичного центру психічного здоров'я, авторка понад 20 наукових статей. Спеціалізується на психіатрії, психотерапії, медичній психології. Надає консультативну допомогу та лікування. Лікує неврози, психози, депресії, панічні атаки, обсесивно-компульсивні, біполярні, посттравматичні, прикордонні розлади особистості, суїцидальні тенденції тощо