Одеса

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Невролог Мельничук Олександр Валерійович на Doc.ua
Лікар вищої категорії. Досвід роботи за фахом понад 27 років. Лікування всіх видів паталогій неврологічного профілю.
Лікар Офтальмолог Павленок Тетяна Олексіївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Доктор активний учасник наукових конференцій та з'їздів офтальмологів. Здійснює підбір лінз, м'яких контактних лінз і складної очкової корекції пацієнтам всіх вікових груп. Вільно володіє англійською мовою.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Аль-Мохамад Ареф Ахмад на Doc.ua
Лікар-ортодонт, кандидат медичних наук. Лікує зміщення прикусу, проводить установку брекет-систем, трейнерів, пластинок, має успішний досвід у відновленні правильного розташування зубів.
Лікар Психолог Драгонер Анастасія Олександрівна на Doc.ua
Анастасія Олександрівна проводить індивідуальне консультування, займається психокорекцією та приймає клієнтів з психосоматичними порушеннями. Допомагає при проблемах, пов'язаних з відносинами з оточуючими, низькою самооцінкою, самотністю, невпевненістю в собі. Надає підтримку на шляху до поставленої мети
Лікар Нейрохірург Коновалов Сергій Володимирович на Doc.ua
Закінчив Одеський медичний інститут 1982 р. Стаж роботи нейрохірурга понад 40 років. лікар-нейрохірург, ординатор відділення нейрохірургії Одеської обласної лікарні вища категорія Направления работы: -видалення пухлин головного мозку; -операції при вадах розвитку центральної нервової системи: (шунтуючі операції). -оперативні втручання при ЧМТ, дефектах черепа, -грижі міжхребцевих дисків, -тазові болі та інші болючі синдроми, у прямой кишки, сечовий мыхур -нейрогенний сечовий міхур (вертеброгенне нетримання сечі)
Лікар Проктолог, Хірург Море Олег Анатолійович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на проведенні гемороідектомії, висічення (видалення) свищів і кіст, розтині парапроктиту, латексному лігуванні гемороїдальних вузлів, висічення новоутворень прямої кишки. Лікує епітеліальний куприковий хід, парапроктит, анальний свербіж, недостатність анального сфінктера, дивертикулярну хворобу товстої кишки, періанальні гострі кондиломи, пухлину товстої кишки, анальні тріщини, неспецифічний виразковий коліт, хвороба Крона
Лікар Отоларинголог, Хірург Бобров Андрій Леонідович на Doc.ua
Доктор займається діагностикою та лікуванням захворювань в сфері отоларингології. Спеціалізується в сфері ендоскопічної хірургії носових пазух, хірургічного лікування хропіння і синдрому апное уві сні, захворювань вуха і скроневої кістки, глухоти, запамороченні та інших патологій у дітей і дорослих. Проходив медичне стажування в США, Італії та Німеччини.
Лікар Офтальмолог Русєва Інна Василівна на Doc.ua
Інна Василівна лікар-офтальмолог вищої кваліфікаційної категорії, вона лікує такі захворювання, як діабетична ретинопатія, міопія, косоокість, вторинна катаракта і т.д. Інна є автором 9 наукових публікацій, і одного патенту України.
Лікар Ендокринолог Костецька Світлана Олександрівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар проводить консервативне лікування ендокринологічних захворювань, установку цілодобового моніторингу за рівнем цукру, допомагає в реабілітації після хірургічного лікування ожиріння. Лікує гірсутизм, інсулінорезистентність, йододефіцитні захворювання щитовидної залози, метаболічний синдром, нецукровий діабет, предиабет, патології надниркових залоз і гіпофіза, остеопороз, зоб і інші ендокринні порушення
Лікар Офтальмолог Магер Альзін на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар-офтальмолог здійснює підбір різних видів засобів, як для простих, так і для складних випадків оптичної корекції зору (м'які контактні лінзи, окуляри).