Одеса
Медичний центр Ineo на вул. Космонавтів

Медичний центр Ineo на вул. Космонавтів

Клініка
28відгуків
add_box Гастроентерологія Гінекологія Інфектологія Кардіологія Неврологія Терапія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр Ineo на вул. Космонавтів, 32 — це сучасний простір турботи про здоров’я всієї родини. Тут ви можете пройти УЗД, здати всі необхідні аналізи, зробити ЕКГ та отримати консультації досвідчених спеціалістів. У нас приймають уролог, гастроентеролог, гінеколог, кардіолог, невропатолог, дерматолог, який професійно видаляє новоутворення, а також судинний хірург, що проводить сучасне лазерне лікування варикозу. Окрім цього, ви можете укласти декларацію з терапевтом або педіатром та отримувати медичну допомогу за підтримки НСЗУ. Ми створили комфортні умови, сучасне обладнання та команду, якій можна довірити найдорожче — ваше здоров’я.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Космонавтів, 32на карті
Хаджибейський
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Ineo – це клініка «у вашому будинку», яка прагне не просто лікувати людей, а зробити здоровий спосіб життя частиною їхнього повсякденності. Тут ви зможете отримати медичну допомогу за такими напрямками, як:

• Кардіолог
  • УЗД
  • ЕКГ
Перевірені відгуки про клініку
Олена 05 Червень 2025
Клініка мені дуже сподобалася, буду звертатися у цю клініку ще обов'язково.
Руслан 01 Квітень 2025
Я очень рад, что попал именно в эту клинику. Персонал внимательный, хорошие специалисты, хороший подход к пациентам. Администратор клиники очень внимательный, все молодцы! Я давно не встречал такой хороший сервис в клиниках! Если будет необходимо, то теперь буду знать куда могу обращаться за помощью
Оксана 17 Березень 2025
Дуже все сподобалося у цій клініці.
Микита 07 Лютий 2025
Клініка мене влаштувала, сподобалося обслуговування, дякую.
Катерина 11 Листопад 2024
Дуже сподобалася клініка, все було чудово.
Філії мережі
Все клініки