Сторінка 50: Приватні лікарі Одеси

Лікар Гастроентеролог, Гепатолог Іванова  Ольга  Володимирівна на Doc.ua
У 1993 році закінчила Одеський медичний інститут ім. М.І.Пирогова З червня 1993 року по серпень 1995 року – лікар-інтерн в Одеський міський клінічній лікарні №10. 1999 рік - курси спеціалізаціі - кафедра гастроентерології КМАПО ім. П.Л. Щупика. З 1999 р. впродовж 13 років організовувала та підтримувала роботу гастроентерологічного кабінету в поліклініці №20 - найбільшій поліклініці Європи за кількістю населення, що обслуговується. Протягом 8 років була співробітником дослідницького центру з клінічного вивчення лікарських препаратів. У 2010 році отримала сертифікат лікаря гепатолога Учасниця міжнародних та українських симпозіумів та конгресів. З 2012 року працюю в клініці ALSENA medical clinic. Вища категорія з гастроентерології з 2008 р.
Лікар Кардіолог, Терапевт Ковалевська Людмила Андріївна на Doc.ua
Доктор медичних наук
Людмила Андріївна – професор (внутрішні хвороби). Займається діагностикою та лікуванням захворювань кардіологічного та терапевтичного профілю такі, як: грип, ГРВІ, риніт, ішемічна хвороба серця тощо. Людмила Андріївна є автором 136 наукових статей, 8 наукових патентів, 2 інформаційних листів, 6 методичних рекомендацій, 4 монографії, 2 навчальних посібників.
Лікар Уролог, Онкоуролог Конопко Олександр Вільйович на Doc.ua
Уролог зі стажем роботи 22 роки, лікар вищої категорії Конопко Олександр Вільєвич наразі приймає в OMD-clinic. Уролог є лікарем, який здійснює діагностику, профілактику та лікування захворювань сечостатевої системи. Записатися прийом до нього можуть як жінки, так і чоловіки. Уролог надає комплексну медичну допомогу при порушеннях роботи сечоводів, сечового міхура, нирок та уретри, а також при розладах статевої системи у чоловіків.
Лікар Психолог Самара Ольга Євгеніївна на Doc.ua
Кандидат психологічних наук, є заступником головного лікаря центру «Ві-Та» по психотерапевтичної роботі. Веде психотерапевтичні програми, тренінги, програми по псіхокррекціі, психодіагностики.
Лікар Стоматолог Гулюк Сергій Анатолійович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Директор сімейної стоматологічної клініки "Галс", лікар 2-ї категорії, стоматолог ортопедичного профілю, паралельно практичній діяльності займається написанням наукових статей у спеціалізованій періодиці.
Лікар Офтальмолог Гернага Юліанна Омелянівна на Doc.ua
Юліанна Омелянівна фахівець в сфері офтальмології. Проводить комплексне обстеження і лікування зору, підбирає окуляри, робить томографію. А ще в 2007 році захистила кандидатську дисертацію.
Лікар Гепатолог, Фізіотерапевт, Лікар нетрадиційної медицини Калініченко Микола Володимирович на Doc.ua
Микола Володимирович є науковим співробітником НДІ "Медичної реабілітації та курортології". Останні 8 років фахівець професійно займається біорезонансною медициною, спеціалізуючись на терапії вірусних патологій печінки, а також усіляких захворювань органів травлення.
Лікар Психолог, Психотерапевт Танчук Ірина Михайлівна на Doc.ua
Лікар консультує і надає допомогу в сімейних відносинах, в дитячо-батьківських відносинах. Надає допомогу постраждалим від домашнього насильства, при співзалежності та сепарації, при проблемах підлітків, самовизначенні, формуванні психологічної зрілості
Лікар Проктолог Кузьменко Ігор Сергійович на Doc.ua
Ігор Сергійович займається лікуванням геморою. та тріщин прямої кишки (фісури) без операцій, усуває косметичні дефекти в області ануса (папіломи, анальні бахромки).
Лікар Нефролог Хіжина Анна Сергіївна на Doc.ua
Анна Сергіївна лікар-нефролог, лікує хронічну хворобу нирок, проводить замісну ниркову терапію методом апаратного гемодіалізу