Приватні лікарі Одеси

Одеса, вул. Семена Палія 103-Б
Лікар спеціалізується на отоларингології. Проводить відеоендоскопічну діагностику ЛОР-органів; промивання носа по Проетцу, продування слухових труб по Політцеру, промивання лакун. У своїй роботі застосовує авторську методику лазерного лікування хронічного тонзиліту
Ольга Сергіївна займається діагностикою та лікуванням захворювань дерматологічного характеру. Лікар 2 категорії. Досвід роботи за фахом понад 5 років. Лікування венеричних захворювань. Косметологія - плазмотерапія, мезотерапія (обличчя і волосиста частина голови), біоревіталізація, карбоксітерапія, пілінги, ботулотоксин
Погорєлова Наталія Михайлівна
Погорєлова Н.М. лікар - уролог.Погорєлова Н.М. лікар - уролог. Лікар вищої категорії. Кандидат медичних наук. Досвід роботи за фахом понад 18 років. Стажувалася за кордоном. Оперуючий лікар уролог, що володіє ендоскопічними методиками лікування. Спеціалізується на оперативному лікуванні сечокам'яної хвороби, лікуванні безпліддя і еректильної дисфункції.
Шубладзе Шубладзе Костянтинович
Спеціалізується на абдомінальної хірургії, проктології, флебології і герніології, проводить операції на органах жовчовивідної системи, використовуючи малоінвазивні методи і лапароскопічні технології. Консультує пацієнтів з вибору методик видалення доброякісних новоутворень шкіри і м'яких тканин, судинних зірочок, має великий досвід використання сучасних технік, зокрема лазерної коагуляції, флебосклерозирования, радіохвильової коагуляції та ін. Активний учасник науково-практичних конференцій, семінарів за фахом, автор 17 друкованих статей в спеціалізованих виданнях, 2 монографій з хірургії.
Ольга Георгіївна спеціалізується на неврології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Займається лікуванням захворювань і патологій неврологічного спектра. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Одеса, вул. Троїцька, 43 А
Вишневська Ірина Олександрівна спеціалізується на терапевтичній стоматології. Вона закінчила Одеський національний медичний університет. Проводить процедури по відбілюванню і по художній реставрації зубів, а також лікує будь-які зубні захворювання.
Лікар-офтальмолог. Займається лікуванням запальних захворювань очей, синдрому сухого ока. Спостерігає пацієнтів з діабетичною ретинопатією. Допомагає в підборі окулярів. Займається контактною корекцією.
Маломуж Ігор Павлович
Педіатр, має вищу категорію, проводить лікування дітей з патологіями серцево-судинної, шлунково-кишкової, бронхо-легеневої систем, дисфункціональними вегетативними розладами, системної та вірусної патологіями. Протягом багатьох років викладав педіатрію, дитячу кардіологію, гастроентерологію і пульмонологію в Одеському національному медичному університеті
Офтальмолог вищої категорії Жеков Олексій Костянтинович має значний досвід роботи. Проводить консультативні прийоми, хірургічне усунення косоокості, зондування носослізного каналу з промиванням слізних шляхів, хірургічне видалення халязіона.
Одеса, вул. Академіка Сахарова, 3А
Одеса, б-р Французский, 15 Б
Олександр Вікторович лікар-отоларинголог вищої категорії, проводить діагностику і лікування гострих і хронічних захворювань вухо, горла, носа