Одеса

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Психолог, Психотерапевт Семінська Олена В'ячеславівна на Doc.ua
Психолог, психотерапевт, психоаналітик. Пропонує змінити своє життя на краще за допомогою психотерапії. Проводить сеанси індивідуальної психотерапії для дорослих. Спеціалізується на терапії депресій, тривожних розладів, панічних атак. Допомагає повернути впевненість у собі, підвищити самооцінку, особисту ефективність. Навчає стабілізувати свій емоційний стан. Бере активну участь в теле і радіо-ефірах та публікується на сайті психологічної спільноти. Член Південно-Українського психоаналітичного суспільства. Приймає в затишному кабінеті в центрі Одеси, можливий Skype і Google.meet
Лікар Ортодонт, Стоматолог Вишневська Оксана Олександрівна на Doc.ua
4.8
Стоматолог-ортодонт, проводить установку ортодонтичних апаратів, брекет-систем. Лікує зміщення прикусу, аномалії розмірів і форми зубів, ретиновані зуби, імпактні зуби, надкомплектні зуби.
Лікар Косметолог Борисова Тетяна Павлівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Тетяна Павлівна - лікар-дерматокосметолог, трихолог, лазеротерапевт. Займається проведенням доглядових процедур для шкіри, допомагає прибрати її сухість, позбутися від вугрової висипки. Проводить чистку і пілінги обличчя і тіла
Лікар Невролог Петренко Юрій Валентинович на Doc.ua
4.8
Юрій Валентинович спеціалізується на терапії хвороб неврологічної природи. Він лікує міжхребцеву грижу, невралгію, остеохондроз, дорсалгії, ішіас і ін. В роботі доктор Ю.В. Петренко використовує фізіотерапевтичні методики.
Лікар Нарколог, Психотерапевт Цапін Ігор Миколайович на Doc.ua
4.7
Нарколог, психотерапевт з тридцятирічним досвідом роботи, займається порятунком від алкогольної, наркотичної та інших залежностей, допомагає в позбавленні від зайвої ваги. В КОЖНОМУ МІСТІ ЛІКАР ВЕДЕ ПРИЙОМ ТІЛЬКИ ПО ПОПЕРЕДНЬОЇ ЗАПИСИ.
Лікар Невролог, Психотерапевт Павленко Тимофій Вікторович на Doc.ua
4.7
Кваліфікований невролог і психотерапевт, робоча сфера діяльності включає вивчення механізмів формування залежності, профілактичну роботу в наркології, сімейне консультування, екзистенціальну і глибинну психотерапії і т.д.
Лікар Психолог Галактіонова Наталія Сергіївна на Doc.ua
4.7
Наталія Сергіївна психолог з досвідом роботи більше 10 років. Надає психологічну допомогу при таких проблемах: депресії, тривожні стани, страхи різного походження проблеми у взаєминах з близькими людьми, занижена самооцінка, вікові і сімейні кризи, самотність, психологічні травми і ін.
Лікар Кардіолог Лузан Інна Іванівна на Doc.ua
4.7
Доктор діагностує і лікує: ІХС, ГБ, порушення ритму, кардіоміопатії, міокардити, серцеву недостатність, дисліпідемії
Лікар Онколог, Проктолог, Хірург Носко Платон Михайлович на Doc.ua
4.6
Платон Михайлович - хірург-онколог, провідний фахівець з питань колопроктології та малоінвазивної хірургії. Проводить терапію пацієнтів в області колопроктології, використовуючи безопераційні методики і малоінвазивні технології. Проводить лапароскопічні операції в проктології, трансанально-ендоскопічну мікрохірургію при раку прямої, товстої кишки, займається лікуванням дисфункції тазового дна, володіє методикою «хірургії одного дня»
Лікар Стоматолог Аджийська Юлія Іванівна на Doc.ua
4.6
Аджійська Юлія Іванівна спеціалізується на терапевтичній стоматології. Вона проводить процедури з художньої реставрації зубів, чищення зубів і багато іншого. А також лікує такі захворювання, як пульпіт, карієс, періодонтит і т.д.