Приватні лікарі Одеси

Одеса, пр. Шевченко, 4 д (2 этаж Бизнес-центра «Шевченковский»)
Оксана Миколаївна лікар-офтальмолог, є асистентом хірурга. Проводить такі процедури, як комплексне обстеження зору, оптичну когерентну томографію, УЗД, підбір окулярів і МКЛ будь-якої складності.
Одеса, вул. Дюківська, 8, офіс 2н
Дмитро Олегович є високопрофесійним стоматологом-ортопедом, який виконує всі види протезування. Проводить оперативні втручання будь-якого ступеня складності в галузі стоматологічної імплантації, кісткової пластики, пародонтальної, ендодонтичної хірургії.
Одеса, ул. Раскидайловская, 69/71
Лікар проводить консервативне лікування ендокринологічних захворювань, встановлює цілодобовий моніторинг за рівнем цукру, допомагає в реабілітації після хірургічного лікування ожиріння. Лікує тиреоїдит, гінекомастію, гіпертиреоз, гіпотиреоз, гірсутизм, інсулінорезистентність, йододефіцитні захворювання щитовидної залози, метаболічний синдром, нецукровий діабет, предиабет, остеопороз, зоб і інші ендокринні порушення
Одеса, ул. Раскидайловская, 69/71
Акушер-гінеколог спеціалізується на радіохвильовому лікуванні жіночих захворювань, лазерній вапоризації, марсупіалізації кісти бартолінової залози. Проводить інтимну контурну пластику. Використовує в своїй практиці методи кольпоскопії і гістероскопії. Лікує маткову кровотечу, ендокринне безпліддя, клімактеричний синдром, кісти яєчників, лейоміому матки, гідросальпінкс, гіперплазію ендометрія матки, передменструальний синдром (ПМС), синдром полікістозних яєчників
Одеса, вул. Троїцька, 43 А
Коцюруба Олег Володимирович спеціалізується на ортопедичній стоматології. У своїй практиці робить акцент на знімне і незнімне протезування: фіксація мостів, коронок, частково-знімних і повних знімних протезів, вінірів. А також займається лікуванням всіх ускладнень карієсу.
Одеса, вул. Космонавтів, 36, каб. 601/1, 601/2, 601/3
Катерина Леонідівна спеціалізується на загальній та соціальній психології. Особливість роботи даного фахівця в логопедії полягає в тому, що вона використовує недирективний педагогічний підхід, де «учитель завжди правий» і виходить за рамки тільки корекційної роботи. Використовуючи захоплюючі ігри, казкотерапію, художні елементи, ритморухову техніку навчання, лікар психолог спонукає дитину не тільки говорити правильно, а й розуміти інших, взаємодіяти з оточуючими, вміти розуміти і виражати свої почуття. В роботі використовує зареком
Кондрат Яна Ігорівна
Лікар першої категорії
Одеса, вул. Єврейська, 24
Одеса, вул. Рішельєвська, 23
Лікар є фахівцем з дитячої офтальмології. Є постійним учасником багатьох міжнародних з'їздів і наукових конференцій офтальмологів.
Одеса, вул. Нежинська, 41
Стоматолог, приймає дорослих пацієнтів і дітей, проводить художні реставрації, протезування, а також відбілювання зубів. Вирішує такі медичні проблеми: гінгівіт, карієс, стоматит, пульпіт, періодонтит і т.д.
Одеса, вул. Космонавтів, 32
Психолог-юнгіанскій консультант, казкотерапевт, працює з дітьми, підлітками та дорослими. Спеціалізується на роботі зі сновидіннями, пісочній терапії, казкотерапіії, арт-терапії, а також консультує з питань психологічних і травм розвитку у дітей, психокорекції поведінки і психосоматики
Одеса, вул. Нежинська, 41
Стоматолог, працює по ортопедичному напрямку, проводить мікропротезування, а також художні реставрації. Крім того, фахівець займається ендодонтичним лікуванням і відбілюванням зубів, а завдяки знанням в області суміжних спеціальностей, становить комплексний план лікування.