Likarium – клініка відновлення здоров'я

Likarium – клініка відновлення здоров'я

Клініка
112відгуків
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дієтологія Кардіологія Косметологія Неврологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
LIKARIUM – це лікарі з багаторічним практичним досвідом у сфері відновлення фізичного здоров'я та душевного спокою. Лікування неврологічних станів всіх видів та утруднень. Профілактика та лікування захворювань ендокринної системи. Лікування захворювань серцево-судинної системи. Діагностика та лікування жіночих захворювань, лор-органів у дітей (від 14 років) та дорослих, фобій, страхів, панічних атак, тривожних розладів та інше. Усі види сучасних ультразвукових досліджень та методів функціональної діагностики. Усі види фізіотерапевтичного лікування, індивідуальні програми реабілітації. Всі види класичного ручного та лікувального масажу.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 17:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Генуезька, 1/2на карті
Приморський
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

LIKARIUM - клініка відновлення здоров'я - це про турботу, довіру та персоналізований підхід до кожного пацієнта!

Напрямки:

• урологія
  • косметологія
  • дієтологія
  • реабілітація та фізіотерапія
  • узд і функціональна діагностика
  • сімейна медицина
  • денний стаціонар
  • лабораторні дослідження

Що ми робимо у LIKARIUM

• Усі види терапевтичних напрямків
  • Діагностика та профілактика захворювань на ранніх стадіях.
  • Гарантія професійного підходу.

Чому обирають LIKARIUM :

• професійне та якісне надання медичних послуг

• лікарі з багаторічним практичним досвідом у сфері відновлення фізичного здоров'я та душевного спокою.

• використовується тільки комплексний індивідуальний підхід до будь-якої недуги.

• всі види сучасних ультразвукових досліджень і методів функціональної діагностики

• фізіотерапевтичне лікування

• найефективніші доказові методи лікування

Наші фахівці регулярно підвищують свої професійні навички, слідкують за новітніми технологіями в світі медицини і впроваджують їх в своїй щоденній медичній практиці.

LIKARIUM представляє ЕКСКЛЮЗИВНУ ПОСЛУГУ: КИСНЕВА КАПСУЛА
Киснева капсула - це насичення організму очищеним киснем.

Гіпербарична оксигенація настільки добре стимулює імунну систему, що на її тлі активніше діють навіть антибіотики та підвищується коефіцієнт ефективності будь-якого лікування.

Киснева капсула це відмінний засіб профілактики та реабілітації:

• підвищує працездатність

• активізує  внутрішні резерви організму

• підвищує стійкість до стресових ситуацій

• адаптує організм до фізичних навантажень

• запобігає розвитку кардіосклерозу і коронарної хвороби серця та інш.

LIKARIUM   - має фізіотерапевтичний апарат ZIMMER PHYSYS, він єдиний в Одесі, а подібних апаратів в Україні одиниці

Це комбінація електростимуляції, ультразвукової і вакуумної терапії, які ми використовуємо для лікування болю при:

• остеохондрозі

• радикулопатіях

• артрозах

• м'язовотонічному синдромі

• фіброміалгії

• невропатіях та інших захворюваннях

LIKARIUM   - це офіційний представник біоідентичних пеллет Biopell в Одесі.

Наша клініка зібрала найкращих фахівців в своїх галузях ендокринолога-гастроентеролога, інтегративного дієтолога, гінеколога, які до кожного пацієнта ставляться комплексно та індивідуально обирають найкращі та оптимальні шляхи вирішення запитів пацієнта.
Ми гарантуємо безпеку, протокольну точність та медичний супровід кожного пацієнта на пеллеты терапії.
Біоідентичні пелети - це новий рівень профілактичної медицини. Це мікроімпланти, які встановлюються в підшкірно-жирову клітковину, та містять діючу речовину у вигляді вітамінів, гормонів, регуляторів метаболізму та клітинного обміну.

LIKARIUM  - ваша станція техобслуговування організму.

CHECK-POINT: діагностика + терапія + персональний план відновлення за 1-5 днів
Чотири види CHECK-POINT: миттєвий, експрес, стандарт, базовий, розширений

Чому це працює:

• глибинна діагностика усіх систем вашого організму

• терапевтичні процедури (масаж, гбо, фізіо)

• персональний план: харчування, активність, нутрицевтики

• онлайн-супровід після програми

Переваги для вас:

• мінімум часу - максимум результату

• чудове самопочуття та підйом енергії

• профілактика хвороб замість їх лікування

Готові до перезавантаження організму ? Запишіться на CHECK-POINT вже сьогодні та станьте здоровими завтра!

Перевірені відгуки про клініку
Ксенія 19 Лютий 2025
Чудовий персонал, я задоволена обслуговуванням, дякую.
Оксана 27 Січень 2025
Клініка мені дуже сподобалася. Медперсонал у клініці чудовий, дівчата на рецепції молодці, гарно досить виконують свою роботу.
Алла 03 Грудень 2024
Клиника чистая, уютная, сервис на высшем уровне
Надія 28 Листопад 2024
Дуже сподобалася клініка. Також сподобався медперсонал у цій клініці, всі уважні та доброзичливі. Загалом візит у цій клініці пройшов чудово.
Катерина 21 Жовтень 2024
Дуже все сподобалося в цій клініці. Візит пройшов чудово.