Займається профілактикою захворювань порожнини рота, навчає пацієнтів ефективним методам догляду за зубами та дає рекомендації щодо засобів гігієни, враховуючи індивідуальні потреби пацієнта. Завдяки ранній діагностиці проблем з яснами та своєчасному лікуванню, допомагає зберегти здоров'я ротової порожнини.
Анна проводить професійне чищення зубів, забезпечуючи комфорт, якість та безболісність процедури, вона сприяє запобіганню карієсу та захворюванням ясен.Використовуючи системний підхід та співпрацю з іншими фахівцями (терапевтом, ортопедом, хірургом та ортодонтом) забезпечує комплексне лікування пацієнтів.
Доктор Бороденко Д.І. є кваліфікованим ендодонтистом, стоматологом-терапевтом та хірургом. Виконує складне лікування кореневих каналів. Реставрація (відновлення природної анатомії) зубів, апікальна хірургія.
Ще з дитинства знав, що буде лікарем, щоб допомагати та піклуватися про здоров’я людей. В студентські часи приймав участь в наукових конференціях, та є автором двох наукових статей. Займав перші місця на міжнародних конференціях серед молодих вчених, наразі постійно підвищує рівень знань та навичок на курсах відомих клініцистів та займається написанням дисертаційної роботи. Постійний розвиток є головною запорукою успішності його роботи та допомоги пацієнтам втілювати мрії про яскраві посмішки
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
У 2020 році закінчив Одеський національний медичний університет, а у 2022 році пройшов інтернатуру на базі університету. Богдан Вікторович займається лікуванням карієсу та його ускладнень (пульпіту, періодонтиту), лікуванням гінгівіту, клиновидного дефекту зубів, проводить професійну гігієну ротової порожнини, а також займається первинним та повторним ендодонтичним лікуванням.
Богдан Вікторович проводить лікування з використанням мікроскопу, забезпечуючи своїх пацієнтів якісними стоматологічними послугами.