Одеса

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Анестезіолог, Кардіолог, Терапевт Собітняк  Людмила  Олексіївна на Doc.ua
Людмила Собітняк це висококваліфікована лікарка-кардіологиня, яка займається діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань серцево-судинної системи. Лікар працює за медичними протоколами, використовуючи сучасне обладнання для точного виявлення патологій і розробки ефективного плану лікування. Основна мета – покращення серцевого здоров’я пацієнтів і зниження ризику ускладнень.
Лікар Кардіолог, Сімейний лікар Міщенко  Юлія  Володимирівна на Doc.ua
Юлія Міщенко це висококваліфікована сімейна лікарка Клініки Медея, яка забезпечує первинну діагностику, лікування та профілактику поширених захворювань у пацієнтів усіх вікових груп. Юлія працює за сучасними медичними протоколами, надаючи якісну допомогу та, за потреби, скеровує на додаткові консультації до вузькопрофільних спеціалістів. Основна мета лікаря – підтримка здоров’я пацієнтів та раннє виявлення можливих ризиків.
Лікар Кардіолог Шпак Сергій Сергійович на Doc.ua
Працюю на посаді лікаря кардіолога інтервенційного відділення екстреної та планової ендоваскулярної хірургії національного інституту серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова. Кардіолог відділення інфаркту міокарда та кардіореабілітації інституту кардіології імені М.Д. Стражеско НАМН України.
Лікар Кардіолог Філь  Олена  Анатоліївна на Doc.ua
Кардіолог допоможе при таких симптомах: Біль у грудях. Підвищений або знижений тиск. Серцебиття, аритмія. Задишка, набряки. Хронічна втома, запаморочення
Лікар Анестезіолог, Кардіолог Циганюк Мар'яна Василівна на Doc.ua
Мар’яна Василівна – лікар-кардіолог, інтервенційний кардіолог, яка спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань серцево-судинної системи. Проводить ендоваскулярні рентгеноконтрастні дослідження та оперативні втручання, зокрема коронарографію, балонну ангіопластику й стентування коронарних артерій.
Лікар Кардіолог, Терапевт Ковалевська Людмила Андріївна на Doc.ua
Доктор медичних наук
Людмила Андріївна – професор (внутрішні хвороби). Займається діагностикою та лікуванням захворювань кардіологічного та терапевтичного профілю такі, як: грип, ГРВІ, риніт, ішемічна хвороба серця тощо. Людмила Андріївна є автором 136 наукових статей, 8 наукових патентів, 2 інформаційних листів, 6 методичних рекомендацій, 4 монографії, 2 навчальних посібників.
Лікар Кардіолог Голобородько Борис Іванович на Doc.ua
Досвідчений лікар-кардіолог займається організацією охорони здоров'я, допомагає при гострих станах, коли потрібна невідкладна допомога в кардіології. Лікує гострий коронарний синдром, гіпертонічну хворобу, порушення серцевого ритму і провідності, брадикардію, синдром WPW, перикардит, міокардит, вади серця та інші захворювання серцево-судинної системи
Лікар Кардіолог Лузан Інна Іванівна на Doc.ua
4.7
Доктор діагностує і лікує: ІХС, ГБ, порушення ритму, кардіоміопатії, міокардити, серцеву недостатність, дисліпідемії
Лікар Кардіолог, Терапевт, Сімейний лікар Пелюшенко Олег Анатолійович на Doc.ua
Олег Анатолійович спеціалізується на лікуванні захворювань серцево-судинної системи: гмпертонічна хвороба; ішемічна хвороба серця; респіраторні захворювання: бронхіти, пневмонії; захворювань ШКТ, цукрового діабету 2 типу та інших хвороб терапевтичного профілю
Лікар Кардіолог, Терапевт Нечай Оксана Александровна на Doc.ua
chevron_left 3 4
Показати ще 5 Лікаріautorenew