Complimed, медична клініка

Відгуки про мережу клінік Complimed, медична клініка

Медичний центр
555відгуків
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматовенерологія Дерматологія Ендокринологія Кардіологія ... ще
Комфортний медичний центр з досвідченими лікарями без черг. Якісний і швидкий професійний медогляд будь-якої складності в клініці Complimed. Послуги призначені для людей, які прагнуть стежити за своїм здоров'ям, при цьому цінують свій час.
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Неврологія Оториноларингологія ... ще
Клініка «Complimed» - це медичний заклад, в якому використовують сучасні методики лікування з використанням інноваційного обладнання для діагностики. У центрі ведуть прийоми кваліфіковані фахівці, які мають індивідуальний підхід до кожного пацієнта
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Пастера, 56 (1-й поверх, наліво)на карті
Приморський
add_box Гастроентерологія Гінекологія Неврологія Оториноларингологія УЗ-діагностика Урологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
Комфортний медичний центр із досвідченими лікарями без черг. Запис онлайн та по телефону. Ідеальний медичний огляд: точно, оперативно, зручно. Якісний та швидкий професійний медогляд будь-якої складності у клініці Complimed. Наші послуги призначені для людей, які прагнуть стежити за своїм здоров'ям, цінуючи свій час.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 10:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Гагарінське плато, 5/2на карті
Приморський
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
85 відгуків
Юлія 16 Грудень 2025
Люблю цю клініку.
Марія 01 Листопад 2025
К доктору Гармидер Ольге Вольдемаровне ми обращались уже не первый раз. Ми очень хорошо к доктору относимся, доктор ведет нас с аллергией, мы очень довольны доктором. Клиника очень далеко от нас расположена, в клинику целенаправленно едим к доктору Гармидер
Лариса 30 Жовтень 2025
У клініці всі були дуже ввічливі, дівчата на рецепції хороші. І взагалі медперсонал у цій клініці дуже хороший. Мене все влаштувало на візиті й дуже все тут сподобалося.
Олена 14 Жовтень 2025
Была на приеме у доктора Жилинской Анны Вадимовны, к доктору обращалась уже третий раз. Я очень довольна доктором, очень приятная в общении, очень корректно подходит к пациентам, ничего лишнего не назначает. Я ушла от доктора спокойная и счастливая
Інна 11 Серпень 2025
Вчасно прийняли у клініці.
Вадим 20 Червень 2025
Все дуже сподобалося у цій клініці. Дякую.
Сергій 02 Червень 2025
Добре пройшов візит у цій клініці, насправді дуже все сподобалося.
Юлія 30 Травень 2025
Приємні лікарі, зручне розташування, цінова політика.
Алла 20 Березень 2025
Дуже все сподобалося у цій клініці. Дякую.
Анна 18 Березень 2025
В клініці все супер, я задоволена, дякую.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 chevron_right