add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Мамологія Масаж ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
«ОН Клінік» в Одесі на вул. Корольова пропонує безліч якісних послуг, таких напрямках, як: травматологія, урологія, проктологія, гінекологія, дерматологія, трихологія, гастроентерологія, терапія, ендокринологія, неврологія, сімейна медицина, рентген. Медичний центр оснащений сучасним діагностичним та лікувальним обладнанням, а персонал укомплектований висококваліфікованими досвідченими фахівцями.
Нова філія «ОН Клінік» в Одесі на вул. Корольова спеціалізується на безопераційних і безболісних методиках лікування захворювань за такими напрямками:
травматологія;
масаж;
аналізи;
УЗД;
рентген.
У медичному закладі велика увага приділяється обладнанню, так як від якості проведення діагностичних досліджень залежить правильність постановки діагнозу і тривалість лікування.
«ОН Клінік Одеса» по вул. Корольова проводить комплексне обстеження систем організму людини (Check-Up), які дозволяють дізнатися максимально багато інформації про своє здоров'я. Така комплексна діагностика дозволяє встановити діагноз на ранніх безсимптомних стадіях розвитку.
Прийом пацієнтів проходить без черг в комфортних кабінетах, з новим діагностичним обладнанням європейського рівня.
Клініка працює за зручним графіком 7 днів на тиждень.
Перевірені відгуки про клініку
Дарина 21 Лютий 2025
Все добре, але задорого коштують послуги.
Сніжана 10 Лютий 2025
В клинике хороший персонал, доктор был внимательный, клиника чистая, все очень профессионально, я очень довольна визитом. В клинику буду еще обращаться, планирую заключить с семейным доктором декларацию
Наталія 19 Грудень 2024
В клініку зверталася не перший раз, хороша клініка, клініка мені імпонує, в клініці багато фахівців, всі мої попередні звернення в клініку, залишили позитивні враження