Кардіолог допоможе при таких симптомах:
Біль у грудях. Підвищений або знижений тиск. Серцебиття, аритмія. Задишка, набряки. Хронічна втома, запаморочення
Інцина Ганна Євгенівна – лікар-кардіолог вищої категорії, лікар ультразвукової діагностики. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання та патології кардіологічного профілю
Володіє сучасними методиками лікування серцево-судинних патологій (аритмії серця, стенокардії, кардіоміопатії, серцевої недостатності, а також ішемічної хвороби серця)
Лікар-кардіолог, проводить лікування ревматоїдних патологій, а також діагностику та успішну терапію антифосфоліпідного синдрому. До кожного пацієнта Юліана Русланівна знаходить індивідуальний підхід.
Лікар медицини невідкладних станів, консультує як кардіолога. Надає медичну допомогу при аритмії серця, стенокардії, інфаркті міокарда, інсульті, епілепсії, серцевій недостатності та ін.
Головний кардіолог і відповідальний лікар Служби швидкої медичної допомоги. Крім того, має вищу кваліфікаційну категорію по кардіології, медицини невідкладних станів, реанімації.