Одеса

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Кардіолог Бохонко Олег Ігорович на Doc.ua
Аритмолога, кардіолог, лікує аритмії, фібриляцію передсердь, стенокардію, тахікардію, екстрасистолію, брадикардію, інфаркт міокарда, ішемічну хворобу серця, пороки серця, кардіоміопатії та інші захворювання серцево-судинної системи
Лікар Анестезіолог, Кардіолог Лісовик Сергій  Григорович на Doc.ua
Сергій Григорович лікар анестезіолог вищої категорії. Спеціалізується на введенні клінічного наркозу, контроль стану пацієнта під час операції.
Лікар Кардіолог Зброжек Сергій Миколайович на Doc.ua
Лікар-кардіолог. Основний напрямок в роботі лікування і профілактика порушення ритму серця. Засновник першого і єдиного в Україні відділення судинної патології. Застосовує у своїй медичній практиці інвазивні і консервативні методи лікування порушення мозкового кровообігу. Успішно лікує всі види судинних катастроф.
Лікар Кардіолог Найчук Олександр Вікторович на Doc.ua
Лікар-кардіолог, займається лікуванням різних патологій і захворювань серця. Проводить операції по установці тимчасового штучного водія ритму серця.
Лікар Кардіолог, Терапевт Цихмайстренко Анжеліна Валентинівна на Doc.ua
Лікар - терапевт, кардіолог вищої категорії. Займається сучасними методами лікування, профілактики і діагностики таких захворювань як загальні соматичні і патології серцево-судинної системи.
Лікар Кардіолог Окоманюк Наталія Петрівна на Doc.ua
Кардіолог проводить консультативні прийоми пацієнтів з приводу проблем з серцево-судинною системою. Аналізує електрокардіограму, дані холтер моніторування. Призначає індивідуальну схему лікування і профілактики ускладнень серцево-судинних захворювань. Лікує постінфарктний атеросклероз, гіпертонічну хворобу та артеріальні гіпертензії, гіпертонічний криз, порушення ритму і провідності, синдром WPW
Лікар Кардіолог Іванов Денис Васильович на Doc.ua
Володіє сучасними методами лікування хронічних і гострих патологій кардіологічного профілю: серцевої недостатності, стенокардії, інфаркту міокарда, аритмії серця, ішемічної хвороби серця і т.д.
Лікар Кардіолог, Терапевт Майгур Натела Олександрівна на Doc.ua
Терапевт-кардіолог проводить консервативне лікування захворювань серця і судин, в цілях діагностики хвороб використовує метод електрокардіографії. Лікує ішемічну хворобу серця, гіпертонічну хворобу, аритмії, синдром WPW, атеросклероз, брадикардію, перикардит, міокардит, синдром спортивного серця, тахікардію і інші захворювання серця і судин
Лікар Кардіолог Нікуліна Марія Миколаївна на Doc.ua
Лікар-кардіолог, спеціалізується на проведенні функціональної діагностики серця. Проводить такі дослідження, як холтерівське моніторування, електрокардіограма і пікфлоуметрія.