Одеса

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Анестезіолог, Кардіолог Лісовик Сергій  Григорович на Doc.ua
Сергій Григорович лікар анестезіолог вищої категорії. Спеціалізується на введенні клінічного наркозу, контроль стану пацієнта під час операції.
Лікар Кардіолог Пеніна  Олена Олегівна на Doc.ua
Олена Олегівна приймає пацієнтів кардіологічного профіля із різноманітними захворюваннями органів системи кровообігу, також проводить профілактику серцевих захворювань. Лікує стенокардію, гіпертонічну хворобу, інфаркти та хронічну серцеву недостатність. Веде нагляд за хронічно хворими паціентами
Лікар Кардіолог Окоманюк Наталія Петрівна на Doc.ua
Кардіолог проводить консультативні прийоми пацієнтів з приводу проблем з серцево-судинною системою. Аналізує електрокардіограму, дані холтер моніторування. Призначає індивідуальну схему лікування і профілактики ускладнень серцево-судинних захворювань. Лікує постінфарктний атеросклероз, гіпертонічну хворобу та артеріальні гіпертензії, гіпертонічний криз, порушення ритму і провідності, синдром WPW
Лікар Кардіолог, Терапевт Майгур Натела Олександрівна на Doc.ua
Терапевт-кардіолог проводить консервативне лікування захворювань серця і судин, в цілях діагностики хвороб використовує метод електрокардіографії. Лікує ішемічну хворобу серця, гіпертонічну хворобу, аритмії, синдром WPW, атеросклероз, брадикардію, перикардит, міокардит, синдром спортивного серця, тахікардію і інші захворювання серця і судин