Лікує запальні захворювання жіночої статевої системи, паталогія шийки матки. Приймала участь в міжнародних конференціях з лікування інфекцій жіночої статевої системи.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких захворювань, як мастодинія, клімакс, менструальні дисфункції, міома матки. Проводить біопсію шийки матки.
Одеса, вул. Семена Палія, 103 б (ТЦ Екватор, 2 поверх)
Досвідчений лікар-гінеколог з багаторічним досвідом роботи в галузі акушерства та гінекології, який успішно допомагає жінкам зберігати здоров'я і забезпечувати гармонійне протікання вагітності.
Одеса, вул. Семена Палія, 103 б (ТЦ Екватор, 2 поверх)
Досвідчений фахівець, що поєднує високий професіоналізм з індивідуальним підходом до кожного пацієнта, забезпечуючи якісну медичну допомогу у сфері жіночого здоров’я.
Лікар спеціалізується на гінекології. Здійснює консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання та патології гінекологічного профілю. Постійно вдосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Лікар гінеколог, віддаю перевагу профілактиці та попередженню виникнення хвороб. Проводжу діагностику та лікування без зайвих призначень та витрат, тільки необхідні дослідження. Турботливо допомагаю стежити за станом здоровья та покращувати якість життя жінкам.
Лікар акушер-гінеколог, лікує будь-які інфекційні захворювання у жінок, проводить кольпоскопію, здійснює взяття мазків для аналізів. Регулярно бере участь в конгресах, присвячених питанням гінекологічного лікування.
Маргарита Олександрівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань у жінок, а також на естетичній гінекології. Виконує кольпоскопію, контурну пластику статевих губ, інтимну лазерну пластику.