Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Красуля Олена Станіславівна на Doc.ua

Відгуки про Красуля Олена Станіславівна

Лікар гінеколог дитячого та підліткового віку, лікар акушер-гінеколог. Основні напрямки захворювання, з якими можна звертатись: порушення статевого дозрівання (передчасне, затримка), порушення менструального циклу, ендометріоз, загальні хвороби вульви, піхви, внутрішніх статевих органів, клімактеричні розлади, сінехії у дівчаток, контрацепція, безпліддя, міома матки, аномальні маткові кровотечі, безпліддя, запальні хвороби органів малого тазу, кісти яєчників, бартолініти, профілактика онкопатології, патологія шийки матки. Встановлення та видалення внутрішньоматкової спіралі. Лікування ПМС, СПКЯ (полікістозу) та ендометріозу. Швидка діагностика та схеми лікування бактеріальних та вірусних інфекцій. Допомога при припливах та вікових змінах.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 11 відгуків

Маргарита 09 Квітень 2026
Ірина 19 Березень 2026
Чудовий лікар, зверталася не перший раз. Лікар дуже уважна і все правильно робить
Олена 16 Січень 2026
Мені дуже сподобалось на візиті було чисто,спокійно .Лікар приємно спілкувалась атмосфера також приємна була. Все добре
Богдана 12 Січень 2026
Доктор очень понравилась. Елена Станиславовна очень культурная, хорошо и понятно все объясняет, внимательно провела осмотр. Доктор Красуля - отличный врач! Я довольна полностью
Оксана 24 Грудень 2025
Віра 20 Листопад 2025
Все було добре. Все влаштувало на консультації
Олександра 30 Жовтень 2025
Олександра 21 Жовтень 2025
Прийом пройшов дуже добре, я лікаря знаю вже багато років. Лікар приємна, чемна. До лікаря я водила дитину, дитина спокійно реагує, для дитини це дуже важливо. Лікарем задоволені
Наталія 02 Квітень 2025
Задвоолена прйиомом і лікаркою, все мені сподобалося, дякую.
Наталія 27 Березень 2025
Ми дуже залишилися задоволені візитом в даного лікаря. Все було дійсно на найвищому рівні, призначення, комунікація, відношення. Тепер будемо при потребі звертатися за допомогою тільки до цього лікаря.
1 2
Показати ще 1 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Миколаїв