Кандидат медичних наук, лікар вищої кваліфікаційної категорії. Стаж роботи більше 15 років. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні доброякісних та злоякісних новоутворень шкіри та підшкірної клітковини.
Ірина Сергіївна це висококваліфікована лікарка-дерматологиня, яка займається діагностикою, лікуванням та профілактикою захворювань шкіри, волосся і нігтів. Лікар працює за медичними протоколами, забезпечуючи точність діагнозу та ефективність лікування, використовуючи сучасні методи та технології. Основна мета – здоров’я шкіри пацієнтів та індивідуальний підхід до кожного випадку.
Ганна Сергіївна — уважна, доброзичлива та енергійна лікарка, яка швидко знаходить ефективне рішення навіть у складних випадках. Вона завжди пояснює суть проблеми доступною мовою та дбайливо супроводжує пацієнта на всіх етапах лікування.
Професійно проводить дерматоскопію, радіохвильове видалення новоутворень, лікує акне, псоріаз, себорейний дерматит, а також займається видаленням ліпом і атером.
Лікар спеціалізується на дерматовенерології. Проводить консультаційний прийом з дерматоскопією, видалення новоутворень, векторну пластику Radiesse, контурну та об’ємну пластику філерами, доглядові естетичні процедури. Також лікар володіє методиками біоревіталізації, мезотерапії,
плазмотерапії та ін.
Мезотерапевт, займається розробкою інноваційних методик в області естетичної медицини. Професійні інтереси дерматокосметолога - процедури по корекції фігури, контурній пластиці, ексофілаціі, мезотерапії, карбоксітерапіі, ін'єкції краси. Більше 10 років веде приватну медичну практику в «Клініка естетичної медицини доктора Ліліани». Успішно захистила кандидатську дисертацію на кафедрі дерматовенерології ОДМУ.
Наталя лікар - дерматолог вищої категорії. До неї можна звертатися з такими проблемами, як псоріаз, розацеа, екзема, мікози гладкої шкіри, алергічний дерматит, себорея і з багатьма іншими захворюваннями шкіри.
Світлана Василівна має вищу категорію і спеціалізується на хворобах шкіри і лікуванні таких її захворювань, як себореї, псоріаз, екзема та ін. Щорічно бере участь в різних семінарах і конференціях і регіональних, і всеукраїнських за фахом дерматовенерології.
Олена Віталіївна - лікар-дерматолог, спеціалізується на діагностиці та лікуванні зайолювання шкіри запального, інфекційного, алергічного та іншого характеру (демодекозу, екземи, себореї, атопічного дерматиту, вітіліго, псоріазу, грибка нігтів і шкіри, вугрової висипки).