Лікар спеціалізується на дерматовенерології і трихології. Займається лікуванням таких захворювань, як: псоріаз, вугрі, себорейний дерматит, алопеція, лупа. Видаляє радіохвильовим методом бородавки, папіломи, кондиломи. Приймає дорослих та дітей з народження.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 250 відгуків
Єлизавета 18 Лютий 2025
Лікарка професійна людина. Все сподобалось
Направлено до клініки
Андріана 11 Лютий 2025
Візит тривав всього п'ять хвилин, лікар нічого не сказала, просто подивилася і все. Я запитала, можливо потрібно виписати, щось нове, бо по суті я зрозуміла в чому проблема. Але лікар у відповідь нічого не назначив. В результаті нічого нового я не дізналася.
Микола 04 Лютий 2025
Прийом пройшов добре, дякую.
Дарія 28 Січень 2025
Мені дуже сподобався лікар, дуже гарно все пояснює і приємна в спілкуванні
Олена 25 Січень 2025
Я дуже задоволена, лікар дуже приємний, все, що мене цікавило, я дізналася, залишилися найкращі враження
Зухра 25 Січень 2025
Зверталася до лікаря с віддаленням папілом. Було декілька маленьких та дві вже побільше. Зробила все професійно, нічого не відчула. Через півтора тижні все зажило. Відношення дуже уважне, лікар заспокоїв, все пояснив. Рекомендую лікаря!
Вікторія 22 Січень 2025
Дуже хороший прийом, планую звернутися до лікаря ще
Ксенія 06 Січень 2025
Дуже кваліфіцирований і уважний лікар. Я в захваті від прийому, мої найкращі рекомендації
Олександр 06 Січень 2025
Прийом пройшов добре, лікар швидко поставила діагноз, надалі буду у лікаря лікуватися, перші враження хороші
Умай 11 Грудень 2024
Прекрасный доктор, нам очень понравилась. Доктор все подробно объяснила, все было ясно и понятно