Лікар Трихолог Єрмошкіна Марина Сергіївна на Doc.ua

Відгуки про Єрмошкіна Марина Сергіївна

Спеціалізується на діагностиці та лікуванні широкого спектра хвороб волосся і шкіри голови. Здійснює терапію всіх видів випадання і порідіння волосся, допомагає позбутися від себореї і лупи. Використовує сучасні методи лікування, в тому числі ін'єкційні, виконує підбір професійних профілактичних засобів для самостійного догляду.
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 32 відгуки

Михайло 23 Жовтень 2025
Все добре було на візиті, сподобався лікар.
Вікторія 15 Жовтень 2025
Всё было отлично на консультации на пять балов. Врач Марина Сергеевна очень приятная женщина помогла. Мы теперь с ней на связи по каким то там вопросам сразу буду обращаться.
Анна 03 Жовтень 2025
Візит пройшов добре, все було комфортно. Дякую.
Вадим 02 Жовтень 2025
Все классно
Анастасія 22 Вересень 2025
Марина 16 Вересень 2025
Все було відмінно! Лікар дуже привітна, дуже зрозуміло нам все пояснювала, ставилась до нас з розумінням. Я вважаю, що лікар дуже професійна людина. Лікарем ми задоволені
Тетяна 11 Вересень 2025
Аліна 13 Серпень 2025
Все дуже сподобалося на візиті у цього лікаря. Дякую
Надія 04 Серпень 2025
Марина Сергеевна очень компетентна всё подробно объяснила. Меня всё устроило было нормально. Единственно что я не почувствовала что в клинику пришла смотришь у других на аппаратах принимают. Ну у врача этого опыт большой ну не было анализов. Врач все конкретно объяснила причину мою как специалист она хороший
Марина 04 Серпень 2025
Дуже приємний лікар, відповів на всі питання, надав рекомендації з лікування, прийом сподобався
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Одеса