Спеціалізується на діагностиці та лікуванні широкого спектра хвороб волосся і шкіри голови. Здійснює терапію всіх видів випадання і порідіння волосся, допомагає позбутися від себореї і лупи. Використовує сучасні методи лікування, в тому числі ін'єкційні, виконує підбір професійних профілактичних засобів для самостійного догляду.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 25 відгуків
Аліна 13 Серпень 2025
Все дуже сподобалося на візиті у цього лікаря. Дякую
Надія 04 Серпень 2025
Марина Сергеевна очень компетентна всё подробно объяснила. Меня всё устроило было нормально. Единственно что я не почувствовала что в клинику пришла смотришь у других на аппаратах принимают. Ну у врача этого опыт большой ну не было анализов. Врач все конкретно объяснила причину мою как специалист она хороший
Марина 04 Серпень 2025
Дуже приємний лікар, відповів на всі питання, надав рекомендації з лікування, прийом сподобався
Артем 16 Липень 2025
Лікар кваліфікований. Прийом пройшов добре.
Яна 07 Липень 2025
Все дуже сподобалося, наразі очікую від лікаря на повний план лікування, щодо моєї проблеми. Але в цілому візит пройшов чудово у цього лікаря.
Вікторія 28 Травень 2025
Все супер було на візиті у цього лікаря. Візит пройшов дійсно чудово. Дякую.
Таміла 30 Квітень 2025
Дуже чудова лікарка. Дуже мені сподобалась, я задоволена візитом
Вікторія 08 Березень 2025
Мені все сподобалося, консультація, лікарка, я задоволена, дякую.
Олена 01 Березень 2025
Дуже сподобалося на візиті, лікар теж дуже сподобався. Все було добре.
Татьяна 18 Лютий 2025
Очень хороший доктор, очень понятно все объяснила, нашли проблему, помогла мне и дала рекомендации что делать дальше. Я очень довольна доктором и думаю что буду обращаться еще