Ліліана Петрівна - лікар акушер-гінеколог вищої категорії. Проводить консультативний прийом, кольпоскопію, забір матеріалу на дослідження, хірургію малого тазу (лапаротомна, лапароскопічна, вагінальна): операції при опущенні та випадінні жіночих статевих органів, пухлинах матки та додатків, запальних процесах; діагностична гістероскопія та гістерорезектоскопія, малі гінекологічні операції, тощо.
Олександр Вікторович - лікар гінеколог вищої категорії. Лікує гінекологічні патології та патології вагітності. Проводить діагностику та лікування гінекологічних захворювань, консультування з приводу безпліддя та невиношування вагітності, хірургія малого тазу та тазового дна. Лікар володіє ендоскопічними технологіями (гістероскопія і лапароскопія).
Ольга Володимирівна є фахівцем з лікування хвороб гінекологічного профілю: непліддя, статевих інфекцій, ендометріозу, дисплазії шийки матки, цервіциту тощо. Лікар Островська проводить кольпоскопію, обстеження прохідності маткових труб, біопсію, лікування ерозії апаратом «Сургітрон». Володіє усіма видами гінекологічного оперативного лікування.
Анжела Ярославівна є головним лікарем медичного центру "NOVO", а також кваліфікованим гінекологом і фахівцем з ультрасонографії. Анжела Ярославівна займається терапією патологічних станів у гінекології гормонального, запального, інфекційного та ін. характеру.
Ганна Іванівна є кандидатом медичних наук, лікарем першої категорії. Має спеціалізацію з акушерства та гінекології, УЗ-діагностики. Пріоритетний напрямок роботи – комплексне лікування жіночого непліддя та застосування допоміжних репродуктивних технологій
Лікар гінеколог. Займається терапією запальних вогнищ в органах малого таза, інфекційних процесів різної складності, патологічних процесів на шийці матки.
Лікар має багаторічний досвід і спеціалізується на лікуванні патологій шийки матки, статевих інфекцій, порушень менструального циклу. Юрій Анатолійович володіє різними методами лікування гінекологічних захворювань, а також самостійно проводить ультразвукову діагностику.
Лікар Молчанова О.В. є спеціалістом у сфері практичної гінекології, з питань діагностики і корекції патологічних процесів шийки матки. Сфера особливого інтересу - генітальний ендометріоз, урогенітальні інфекції, жіноче непліддя. Вільно володіє англійською мовою. Є одноосібним автором 64 наукових публікацій, учасником більш чим 100 наукових заходів, власником 3-х свідоцтв про раціоналізаторську пропозицію. Практикує пацієнтоцентричну, доказову медицину західних стандартів.
Ірина Іванівна - спеціаліст, професійна діяльність якого полягає у виявленні та усуненні порушень жіночої репродуктивної системи, таких як інфекційні хвороби (серед яких, насамперед, захворювання що передаються статевим шляхом), запалення різного рівня складності та характеру походження і т. д. Також даний фахівець проводить консультації для вагітних
Лікар акушер-гінеколог проводить діагностику та лікування інфекційних і запальних захворювань жіночих репродуктивних органів, займається виявленням причин та лікуванням жіночого безпліддя