Лікар-пульмонолог спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці гострих і хронічних захворювань легенів і бронхів (бронхіт, пневмонія, хронічна обструктивна легенева хвороба, бронхіальна астма та ін.).
Лікар спеціалізується на алергології і пульмонології. Проводить діагностику і лікування бронхіальної астми, алергічного риніту, полінозу, інсектної алергії, лікарської алергії, алергічного контактного дерматиту, атопічного дерматиту, кропив'янки, сироваткової хвороби
Лікар терапевт пульмонолог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань органів дихальної системи, органів шлунково-кишкового тракту, сечовивідної системи.
Євген Миколайович торакальний хірург з багаторічним досвідом, є чинним членом European Society of Thoracic Surgeons, проводить консультативно-діагностичний прийом з питань захворювань дихальних шляхів
Лікар-пульмонолог, кандидат медичних наук. Займається лікуванням неспецифічних хвороб легенів (бронхіальна астма, пневмонія, хронічна обструктивна легенева хвороба тощо.), А також захворювань рідкісної патології (саркоїдоз, легеневий фіброз).