Лікар-пульмонолог спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці гострих і хронічних захворювань легенів і бронхів (бронхіт, пневмонія, хронічна обструктивна легенева хвороба, бронхіальна астма та ін.).
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 158 відгуків
Андрій 24 Липень 2024
Гарний лікар. Візит пройшов чудово.
Андрій 03 Липень 2024
Все сподобалось - дуже гарний лікар. Питань нема.
Михайло 19 Червень 2024
Приємне обслуговування, приємне спілкування, професійний лікар. Усе добре.
Еліна 05 Червень 2024
Самый лучший доктор. Это единственный доктор который сам лично посмотрел мой КТ и дал нормальное пояснение, что со мной происходит и моим организмом, смог поставить точный диагноз. Это был единственный доктор из трех разных клиник.
Ніна 10 Квітень 2024
Онлайн консультацією залишилась задоволена - надав гарні рекомендації, опісля консультації я заспокоїлась, читаю інформацію, що мені дав лікар, пояснив на що маю звернути увагу, й чим більше читаю, тим більше заспокоююсь. До всього ще й організували можливість отримати висновки, що я мала. Залишилась повістю задоволеною.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Олексій 28 Лютий 2024
Лікар не перший пульмонолог в моєму житті, лікар здався мені дуже фаховим, дуже професійним, достатньо чітко визначив діагноз і основну проблему. Призначене лікування, думаю воно допоможе
Віталій 20 Грудень 2023
Нормальний прийом.
Павло 22 Листопад 2023
Лікар все чудово пояснив, розказав що робити, зауважень не було, мені сподобався прийом