Ірина Леонідівна діагностує, а потім проводить лікування патологій, що виникають на шийці матки, а також лікує хвороби запальної природи, статеві інфекції, коригує порушення менструального циклу. Також доктор Яренко І. Л. проводить діагностичну гістероскопію і гістерорезектоскопія
Ольга Станіславівна - експерт в області пренатальної діагностики. Спеціалізується на виявленні вад розвитку дитини в 1-му триместрі, спадкових хвороб за допомогою програми розрахунку генетичних ризиків «Астрая». Діагностує і лікує захворювання шийки матки, запалення, безпліддя, підбирає контрацепцію.
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить біопсію шийки матки, радіохвильові методи лікування шийки матки, видалення папілом, фракційне діагностичне вишкрібання порожнини матки і цервікального каналу, пункцію черевної порожнини через заднє склепіння. Системне відвідування конференцій і тренінгів
Лікар проводить діагностику та лікування захворювань, що передаються статевим шляхом, дисгормональних порушень у жінок будь-якого віку, передменструального синдрому, ювенільних кровотеч, клімаксу, безпліддя.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, має вищу категорію, проводить лікування хвороб молочних залоз, в гінекології ендокринних, інфекційних, запальних і передракових станів.
Олена Сергіївна, лікар акушер-гінеколог, спеціалізується на лікуванні таких хвороб як: бактеріальний вагіноз, анаеробний вагініт, дислазія шийки матки, ЗПСШ (хвороби, що передаються статевим шляхом), порушення менструального циклу, клімактеричні порушення. Також лікар лікує консервативно кісти яєчників, проводить вакцинацію від ВПЛ, підбирає контрацепцію. Олена Сергіївна володіє сучасними методами діагностування
Мене звати Лежньова Юлія Віталіївна, я лікар акушер-гінеколог та спеціаліст із ультразвукової діагностики. ????⚕️
Здобула медичну освіту в Донецькому національному медичному університеті в 2020 році
Мій професійний шлях — це постійний розвиток і вдосконалення. У своїй роботі я спираюсь на принципи сучасної доказової медицини, щоб забезпечити найкращий підхід до здоров’я пацієнтів.
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, проводить лікування хвороб органів малого тазу (хронічних запальних) і їх пухлин, патологій шийки матки, порушень циклу та ін. Проводить лазерну вагінопластbку, вагінальне омолодження, лікування нетримання сечі, лікування опущення матки і ін.