Levmed (Левмед), медичний центр

Levmed (Левмед), медичний центр

Медичний центр
184відгуки
add_box Акушерство Венерологія Гінекологія Мамологія Мануальна терапія Масаж ... ще
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
Проспект Голосіївський, 59-бна карті
Голосіївський м.Голосіївська
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

У медцентрі Levmed є як консультативний блок, так і операційні та денний стаціонар. Клініці належить сучасне діагностичне та процедурне обладнання.

У «Левмеде» працюють досвідчені лікарі акушер-гінекологи вищої категорії і кандидати наук, які лікують більшість гінекологічної патології як консервативно так і оперативно.

Послуги медцентру Levmed

З 1997 року з'явилися послуги безболісною і ефективною мануальної терапії, остеопатії, ручний, апаратний масаж і фізіотерапія, які допомагають ефективно боротися з болями в спині, шиї і кінцівках. Мануальні терапевти і остеопати діагностують патології хребта та суглобів і пропонують ефективне консервативне леченіануальние терапевти і остеопати діагностують патології хребта та суглобів і пропонують ефективне консервативне лікування.

Напрямки роботи Левмед:

• комплексне консервативне лікування хребта і суглобів;
  • мануальна терапія (остеопатія і хіропрактика);
  • масаж (ручний, апаратний, комбінований; багато видів масажу);
  • акушерство і гінекологія (в т.ч. оперативна і ведення вагітності);
  • операційний блок з денним стаціонаром;
  • лабораторна діагностика (аналізи);
  • ультразвукова діагностика 2D, 3D і 4D на сучасних апаратах General Electric (GE) і LOGIQ F8 (США) з лазерним друком знімків і висновків в кольорі;
  • остеопатія і хіропрактика.

У Медцентрі сучасне обладнання професійного класу, кваліфікований, чуйний і привітний персонал. Прийом ведуть фахівці з багаторічним досвідом практичної роботи.

Перевірені відгуки про клініку
Дар'я 20 Січень 2026
Клініка Комфортна.
Мар'яна 12 Вересень 2025
Лікарем дуже задоволена. Левицька Інна Володимирівна - дуже уважний лікар, інформацію пояснює дуже досконало і зрозуміло, на питання відповідала, все пояснювала. Клініка супер, все було дуже добре і без зауважень
Ольга 01 Листопад 2024
Все сподобалось, ввічливий персонал.
Софія 20 Вересень 2024
Клініка чудова, все добре, дякую.
Дмитро 07 Вересень 2024
Мені клініка сподобалася, дякую.