Лікар спеціалізується на терапії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує гострі респіраторні; серцево-судинні; неврологічні хвороби; проблеми ендокринної системи; отруєння і будь-які розлади шлунково-кишкового тракту
Оксана Володимирівна лікар-терапевт. Спеціалізується на своєчасному виявленні та терапії захворювань серця та судин, бронхів та легень, щитовидної залози, органів живота
Ольга Юріївна має високу кваліфікацію та досвід клінічної практики в якості сімейного лікаря, так, лікар успішно справляється з терапією патологій і порушень в діяльності серця і судин, бронхолегеневої системи, органів травлення і т.д.
Тетяна Анатоліївна спеціалізується на
консультативному прийомі хворих із неврологічною патологією. Здійснює оцінку неврологічного статусу, постановку діагнозу, визначення плану лікування та профілактики захворювань.
Шпильова Олена Олександрівна - це досвідчений лікар-терапевт із стажем роботи 39 років. Вона має значний досвід у лікуванні різноманітних захворювань та проведенні консультацій з загальної медицини. Її професійна кваліфікація та довготривалий досвід дозволяють надавати якісну та компетентну медичну допомогу пацієнтам.
Чому я працюю лікарем?
Здоров'я людини - це справжній скарб, і моя задача як лікаря цей скарб зберегти та примножити. Ніщо не робить мій день краще ніж щасливі очі людини, якій я допомогла
Баранов Олександр Васильович є терапевтом, лікарем в області сімейної медицини, а також працює в швидкій медичній невідкладній допомозі. Має другу кваліфікаційну категорію. А протягом 2010 - 2013 років брав участь в проекті соціалізації випускників інтернатних закладів «Впевнений стандарт», який проводився організацією «Партнерство« кожній дитині» в Україні.