Лікар невролог вищої категорії, кандидат медичних наук, проводить обстеження пацієнтів за допомогою таких методів, як: комп'ютерна електроенцефалографія і реовазографія. Також, проводить масаж (сучасні методики) при вертеброгенних хворобах нервової системи
Катерина Михайлівна спеціалізується на функціональній та ультразвуковій діагностиці. Лікар володіє різними діагностичними методиками, виявляє захворювання і порушення функціонування організму. Виконує УЗД органів і судин, електрокардіографію, електроенцефалографію, спірометрії, аудіометрію і ін.
Олександр Сергійович - професійний кінезітерапевт, спеціаліст лікувальної фізкультури, лікар функціональної діагностики (полісомнографія, ЕНМГ. Допомагає пацієнтам складати план лікування та реабілітації після травм різної тяжкості.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Володіє методиками діагностики серцево-судинної патології, виконує ЕКГ, трансторакальну ехокардіографію, черезстравохідну та 3Д ехокардіографію холтерівський моніторинг ЕКГ, тестування з дозованими навантаженнями. Здійснює онлайн та офлайн консультації, займається виявленням і лікуванням серцево-судинних хвороб. Визначає тактику кардіохірургічного та ендоваскулярного лікування.
Лікар кардіолог першої категорії Шклянка Інга Володимирівна, лікує пороки серця, кардіоміопатії різного генезу, ішемічну хворобу серця, симптоматичну і есенційну артеріальну гіпертензію, порушення ритму. Електрокардіограма, ехокардіографія, холтерівське моніторування ЕКГ і АТ - методики в кардіодіагностиці, які виконує даний фахівець.
Спеціаліст вищої категорії, лікар функціональної діагностики, виконує електрокардіографію, добове моніторування ЕКГ (холтерівське) і АТ, проби з фізичним навантаженням (тредміл-тест, велоергометрію), ехокардіографію.
Доктор Васильєва Н.Ю. має колосальний досвід практики лікарем функціональної діагностики, нейрофізіологом, фахівцем з комп'ютерної ЕЕГ, викликаної потенціалом головного мозку. Наталія Юріївна здійснює широкий спектр функціональних досліджень.
Спеціаліст в області проведення ехокардіографії, лікар функціональної діагностики, має першу категорію, здійснює трансторакальну, черезстравохідну, тривимірну ехокардіографію, електрокардіографію, а також стрес-ехокардіографію.
Доктор Логвинов Я.М. займається активною науково-дослідною роботою і лікарською практикою в області кардіології. Ярослав Миколайович виконує широкий спектр дослідження функції міокарда, починаючи з ЕКГ, закінчуючи тредміл-тестом, стрес-ехокардіографії і т.д.