Лікар першої категорії, веде дорослий і дитячий прийом. Проводить терапевтичне і хірургічне лікування втрати волосся (алопеція, пересадка волосся: посттравматичний, післяопікових, рубцева, андрогенетична втрата волосся). Застосовує комплексну діагностику і лікування захворювань шкіри (дерматоскопію); волосся (тріхоскопія/фототріхограмма). Успішно використовує ін'єкційні методики: мезотерапію, аутоплазмотерапію/плазмоліфтінг, клітинну терапію. Консультант телевізійних передач
Гоцька Н.Ю. є косметологом. Вона проводить апаратні і механічні чистки обличчя, біоревіталізацію, пілінги, мезотерапію та інші різні відходи за обличчям і тілом.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар є фахівцем в сфері дерматології, лікує доброякісні новоутворення шкіри, хвороби нігтів і волосся. Проводить хімічний пілінг, механічне очищення обличчя, лікувальний, косметичний і пластичний масаж обличчя.
Лікар спеціалізується на сімейній медицині та онкології. Проводить консультативний прийом, шліфування, епіляцію, видалення папілом, бородавок і судин, контурну пластику, безопераційну блефаропластику. Лікує доброякісні новоутворення шкіри, акне і атопічний дерматит