Тетяна Василівна володіє великим досвідом в ранньому діагностуванні, раціональній терапії та веденні пацієнтів з хронічними порушеннями в роботі міокарда та супутніми патологіями, здатними вплинути на здоров'я серця.
Лікар-невролог, педіатр, рефлексотерапевт вищої категорії. Займається питаннями лікування, діагностики та профілактики серцево-судинних і психоневрологічних захворювань.
"Невролог вищої категорії, професор, доктор медичних наук. Начальник відділу нейрофізіології. Стаж - 44 роки. Віце-президент Асоціації клінічних нейрофізіологів. Діагностує захворювання мотонейронів, радикулопатії, травм і захворювань нервової системи, невропатії, порушень нервово-м'язової передачі. Має 4 патенти на винахід.
"
Лікар-кардіолог проводить діагностику і лікування пацієнтів із захворюваннями серцево-судинної системи, приймає пацієнтів передопераційного і післяопераційного періоду з вродженими і набутими вадами серця. Для діагностики захворювань проводить ехокардіографію серця і пренатальну діагностику
Катерина Валеріївна має значний досвід роботи з пацієнтами неврологічного профілю. Є старшим науковим співробітником. Володіє методами проведення реографічної і електроенцефалограми і інших досліджень для виявлення захворювань головного мозку, центральної нервової системи, порушень психічного здоров'я і судинних хвороб. Здійснює контроль за станом кровообігу головного мозку
Спеціаліст з функціональної діагностики з великим досвідом роботи. Основний напрямок в роботі це проведення діагностики бронхо -легеневої і серцево-судинної системи (спірографія, електрокардіографія, добове холтерівське моніторування).
Лікар функціональної діагностики володіє всіма сучасними методами проведення діагностики: ЕКГ, холтерівське моніторування, ЕХО-кардіографія, офтальмоскопія, отоскопія, проби з фізичним навантаженням.