Лікар функціональної діагностики володіє всіма сучасними методами проведення діагностики: ЕКГ, холтерівське моніторування, ЕХО-кардіографія, офтальмоскопія, отоскопія, проби з фізичним навантаженням. Спеціалізується на УЗД дослідження серця і судин.
Володимир Сегін — лікар-кардіолог. у нього є досвід у лікуванні різноманітних кардіологічних захворювань, а також він активно бере участь у професійних обговореннях та публікаціях, пов’язаних із міждисциплінарними підходами до медицини.
Невролог першої категорії, фахівець з ЕНМГ (електронейроміографія). Крім того, проводить голкову ЕМГ, транскраніальную доплерографію, працює в такій області медицини, як вертеброневрологія.
Лікар-невролог, нейрофізіолог проводить електронейроміографію верхніх, нижніх кінцівок та обличчя ( стимуляційну та голкову), веде пацієнтів з різними видами та ступенями неврологічних захворювань та подальшою профілактикою загострень
Олена Анатоліївна є фахівцем з функціональної діагностики. Вона проводить ехокардіографію (УЗД серця). Має великий досвід у діагностиці серцево-судинної патології, 20-ти річний стаж роботи з ехокардіографії в кардіологічному відділенні для хворих на інфаркт міокарду.
Тетяна Юріївна спеціалізується на лікуванні вроджених, набутих патологій серцево-судинної системи, ревматологічних захворювань, аутоімунних розладів. Володіє сучасними методиками діагностики, терапії патологій даного типу.
Функціональний діагност вищої категорії, невролог, фахівець УЗ-діагностики другої категорії. Альбіні Ігорівні належать 4 патенти на винаходи, понад 70 друкованих наукових праць.
Лікар проводить консультативний прийом, діагностику та лікування кардіологічних захворювань. Також виконує наступні лікувальні процедури: трансторакальна ехокардіографія + доплерографія серця,
електрокардіограма (ЕКГ), добове моніторування артеріального тиску та ЕКГ (холтер) та ін.