Лікар спеціалізується на психотерапії. Працює в методі транзитного аналізу. Є сертифікованим коучем. Проводить індивідуальну психологічну консультацію, коучинг. Допомагає впорається з такими проблемами, як: низька самооцінка, невпевненість у собі, внутрішня критика; питання особистої самореалізації, ідентичності, синдром самозванця
Лікар спеціалізується на психіатрії, психотерапії і психології. Проводить індивідуальне консультування, психодіагностику, медикаментозну терапію, психотерапію (коучинг, гештальт - психотерапію, тілесно - орієнтовану психотерапію). Веде прийом для дітей від 14 років
Психолог, психотерапевт. Проводить сеанси з аналітичної психотерапії. Допомагає пацієнтам в питаннях міжособистісних криз, низької самооцінки, переживанні втрати або розставання. Компетентна в позбавленні від порушень сну, фобій, труднощів в інтимному житті
Психолог, психотерапевт. Займається лікуванням неврозів і фобій, допомагає впоратися з тривожністю і страхами. Надає допомогу в боротьбі із стресами, панічними атаками. Приймає дорослих і дітей від 6 років.
Лікар спеціалізується на психотерапії і остеопатії. Проводить консультативний прийом, психотерапію. Допомагає впоратися з такими проблемами, як: залежність, співзалежність, депресія, психосоматичні захворювання. Веде прийом для дітей від 1 року