Наталія Михайлівна – психолог вищої категорії. Консультує дорослих та дітей віком від 3 років. Надає допомогу при непростих життєвих ситуаціях (втрата близького, розлучення, зміна діяльності тощо), підвищеної тривожності, зниженою самооцінкою, дитячі страхи, дитяча агресія, енурез тощо. Також Наталія Іванівна проводить перевірку готовності дитини до школи.
Олег Юрійович спеціалізується на дитячій психології, терапії сенсорної інтеграції. Проводить консультації батьків (як взаємодіяти з дитиною з урахуванням її сенсорних особливостей), діагностику сенсорних порушень, розробку сенсорної дієти,
балансування сенсорних систем дитини.
Олена Дмитрівна спеціалізується на дорослій та дитячій психології. Проводить розвиваючі групові заняття із дітьми дошкільного віку, з використанням елементів арт-терапії, піскової терапії, музико-терапії, казко-терапії, ігрової терапії, психогімнастики; індивідуальну дитячу терапію, роботу з дитячими страхами, тривогою, агресією, порушення соціальної взаємодії,СДВГ та гіперактивність, депресивні розлади у дітей та підлітків, реакції на важкий стрес та інше. Проводить роботу з батьками в контексті дитячої психотерапії,
діагностику готовності дитини до школи.
Спеціаліст проводить розвиваючі, логопедичні заняття, томатіс-терапію. Проводить роботу з порушеннями мови при аутизмі, ДЦП, ЗПР, ЗПМР, розумовій відсталості, СДУГ.
Ольга Сергіївна фахівець у сфері психології та психодіагностики, працює з дітьми й дорослими, спеціалізується на нейропсихології, діагностиці РДУГ, аутизму, тривожних розладів та навчальних труднощів, тривожністю, агресією допомагаючи як у консультаціях, так і в корекції, часто застосовуючи клієнт-центрований та ігровий підходи. Консультує дорослих щодо самопізнання, стосунків, емоційного вигорання, психосоматики, життєвих криз.