AlmaSpace (АлмаСпейс), психологічний центр

AlmaSpace (АлмаСпейс), психологічний центр

Медичний центр
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
AlmaSpace – психологічний центр у Києві, де працюють сертифіковані психологи, психотерапевти, гіпнотерапевти, EMDR- і тілесно-орієнтовані фахівці. Ми допомагаємо при тривозі, депресії, ПТСР, панічних атаках, емоційному вигоранні, втраті, кризах та психологічних травмах. Прийом – онлайн або очно на Печерську. Працюємо з дорослими, підлітками та сім’ями. Без осуду. Без шаблонів. Лише глибока, етична психотерапія, яка дійсно працює. AlmaSpace – місце, де можна повернутися до себе.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 19:00
пров. Лабораторний, 20ана карті
Печерський м.Печерська м.Палац Україна
0.0
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

AlmaSpace – це сучасний психологічний центр у Києві, який об'єднує досвідчених фахівців у сфері психічного здоров’я: психологів, психотерапевтів, EMDR-терапевтів, гіпнотерапевтів, тілесно-орієнтованих практиків, арт-терапевтів і нейропсихологів. Ми створили AlmaSpace як безпечне, глибоке і людяне середовище, де кожен клієнт може отримати підтримку, не побоюючись оцінок, тиску чи шаблонних рішень.

Наша команда працює з широким спектром запитів: тривожні розлади, депресія, панічні атаки, ПТСР, наслідки психологічних травм, емоційне вигорання, втрата, кризи, самооцінка, складнощі у стосунках, адаптація, періоди змін. Прийом проводимо як очно у кабінеті на Печерську, так і онлайн – з тією ж глибиною й повагою до вашого внутрішнього світу.

Напрями роботи нашого психологічного центру:

• Психотерапія дорослих
  • Дитяча та підліткова психологія
  • Онлайн-консультації
  • EMDR-терапія та робота з травмою
  • Гіпнотерапія та біосугестивна терапія
  • Психотерапія для пар та родин
  • Психоаналіз і глибинна терапія
  • Нейропсихологія
  • Психосоматика
  • Тілесно-орієнтована терапія
  • Робота з емоційним вигоранням
  • Допомога при панічних атаках і тривожних розладах
  • Підтримка у кризових ситуаціях
  • Супровід при втраті та горю
  • Корекція самооцінки та впевненості в собі
  • Робота з міжособистісними стосунками
  • Супровід ВПО, військових і членів їхніх родин
  • Терапія посттравматичних розладів (ПТСР)
  • Робота з психосоматичними симптомами
  • Довготривала терапія для глибинних запитів

Ми не працюємо з універсальними порадами чи «мотиваційними настановами». Натомість занурюємось у суть проблеми, слухаємо, аналізуємо, підтримуємо й допомагаємо вибудовувати внутрішню опору. Психотерапія в AlmaSpace – це не швидке рішення, а цілісний процес, який адаптується до вас: вашого темпу, болю, історії, ресурсів.

У нас ви не отримаєте осуду чи поверхневої розмови. Тут вас зустрінуть із фокусом на людину, а не симптом. Зі справжнім інтересом до вашого досвіду. Ми цінуємо етичність, конфіденційність, науковий підхід і довіру, яка народжується у безпечному контакті. Психотерапія в AlmaSpace – це коли з’являється простір, де можна бути собою. Коли є місце і для сліз, і для тиші. Коли вперше за довгий час можна сказати: «зі мною щось не так» – і почути у відповідь: «ви не самі, ми вже поруч».

AlmaSpace працює з дорослими, підлітками та родинами, які шукають не формальну консультацію, а реальну підтримку. Ми не обіцяємо «чарівних технік», але гарантуємо – щоразу це буде жива, чесна, професійна робота.

Запис на консультацію – це не зобов’язання. Це ваш шанс почати процес відновлення. AlmaSpace – це не просто психологічний центр у Києві. Це ваш простір змін.

Перевірені відгуки про клініку