Ольга Сергіївна фахівець у сфері психології та психодіагностики, працює з дітьми й дорослими, спеціалізується на нейропсихології, діагностиці РДУГ, аутизму, тривожних розладів та навчальних труднощів, тривожністю, агресією допомагаючи як у консультаціях, так і в корекції, часто застосовуючи клієнт-центрований та ігровий підходи. Консультує дорослих щодо самопізнання, стосунків, емоційного вигорання, психосоматики, життєвих криз.
Психолог, психотерапевт. Проводить сеанси з аналітичної психотерапії. Допомагає пацієнтам в питаннях міжособистісних криз, низької самооцінки, переживанні втрати або розставання. Компетентна в позбавленні від порушень сну, фобій, труднощів в інтимному житті
Лікар спеціалізується на психіатрії, психотерапії і психології. Проводить індивідуальне консультування, психодіагностику, медикаментозну терапію, психотерапію (коучинг, гештальт - психотерапію, тілесно - орієнтовану психотерапію). Веде прийом для дітей від 14 років
Психолог, психотерапевт. Займається лікуванням неврозів і фобій, допомагає впоратися з тривожністю і страхами. Надає допомогу в боротьбі із стресами, панічними атаками. Приймає дорослих і дітей від 6 років.
Психолог Гаркуша Олександра Юріївна має великий досвід роботи з дітьми, проводить індивідуальні консультації та заняття;
групові заняття, і консультації для батьків
Лікар спеціалізується на психології. Використовує інтегративний підхід; підбирає для пацієнта найбільш дієві методи та інструменти в залежності від запиту; використовує інструментарій позитивної психотерапії, гештальт-терапії, НЛП, коучингу, системної сімейної терапії. Також, проводить тренінги, майстер-класи, вебінари, бере участь у фестивалях
В компетенцію лікаря Анастасії Михайлівни входить лікування таких захворювань і патологій, як: дислалія, дизартрія, заїкання, розлади аутистичного спектру, гіперактивність
Психолог, проводить консультації клієнтів щодо міжособистісних і залежних відносин, конфліктології, сексуальності. Є тренером груп особистісного розвитку, а також різних програм (наприклад, «Знайомство з собою»).
Спеціаліст в області нейропсихології і гештальт-терапії. Лікує посттравматичні стресові, тривожні і психосоматичні розлади, синдром гіперактивності у дітей. Працює з пацієнтами, які скаржаться на кризові стани, проблеми взаємовідносин, внутрішньоособистісні конфлікти.