«TR Space» – твій персональний психолог. У Центрі працюють тільки висококваліфіковані з великим практичним досвідом фахівці. Тут ви зможете вирішити різні проблеми: відносини в парі, емоційне вигорання, страхи, кризові стани, конфлікти поколінь, проблеми самореалізації, низька самооцінка, а також якщо у вас тривожні стани, депресія, розлад харчової поведінки, іпохондрія, панічні атаки та багато іншого. Методи, які використовуються в Центрі, базуються на науково доказовій базі. Основний психологічний підхід в наданні допомоги – когнітивно-поведінкова терапія, найбільш досліджений, та ефективний метод у вирішенн і багатьох психологічних проблем в короткі терміни.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 21:00
вул. Вадима Гетьмана,1бна карті
Солом'янський м.Шулявська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
«TR Space» - центр психічного здоров'я, твій персональний психолог. Якість, ефективність, комфорт - основа нашої роботи.
У Центрі проводиться як індивідуальна терапія, так і групові заняття. Для нових клієнтів є унікальна послуга -15-ти хвилинна безкоштовна знайомство-консультація, на якій клієнт може задати всі питання, які його цікавлять і зрозуміти чи підходить йому даний психолог і чи буде йому з ним комфортно працювати.
Фахівці Центру в своїй практиці спираються на протоколи Nice і використовують науково доведені методи психології:
когнітивно-поведінкову терапію,
техніки гештальт підходу,
арт терапії,
психодрами,
психоаналізу.
Великий практикуючий досвід і глибокі знання методів психології дозволяють максимально ефективно і індивідуально підійти до вирішення будь-якої проблеми клієнта.
Проблеми і питання, які вирішує центр «TR Space»:
тривожні розлади,
панічні атаки,
посттравматичний стресовий розлад,
розлади харчової поведінки (нервова анорексія, булімія, компульсивне переїдання, ожиріння),
депресія, агарофобія,
втрата сенсу життя,
професійне вигорання,
емоційне вигорання,
психологічне насильство,
проблеми в стосунках (пара, сім'я, батьки-діти, друзі, колеги),
апатія,
регуляція злості,
страхи,
і багато іншого.
Графік роботи Центру (з 9:00 до 21:00) дозволяє нашим клієнтам максимально комфортно і зручно для себе підібрати час для консультацій.