Доктор Куць В.А. володіє безцінним досвідом в області кардіології, спеціалізуючись на сучасній функціональній діагностиці кардіопатологій, ефективної терапії ІХС в різних варіаціях і інших серцевих хвороб. Авторству Віктора Олександровича належить понад 120 наукових робіт, які зачіпають актуальні питання кардіології.
Досвідчений лікар-терапевт, кардіолог. Світлана Анатоліївна спеціалізується на лікуванні ІХС, стабільної хвороби коронарних артерій, аритмії і порушення провідності. Допомагає пацієнтам, які перенесли інфаркт міокарда, операційні втручання для лікування пороку серця, ангіопластику, стентування, АКШ, ТЕЛА, ХОЗЛ, гіпертонічні хвороби, а також займається лікуванням хронічної серцевої недостатності
Іван Олександрович лікар кардіолог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань серцево-судинної системи. Веде прийом пацієнтів після кардіохірургічних втручань. Займається лікуванням ІХС, серцевої недостатності, порушення серцевого ритму, гіпертонічної хвороби.
Людмила Анатоліївна спеціалізується на кардіології. Займається лікуванням ішемічної хвороби серця, стенокардії, гіпертонії, атеросклерозу та вегетативної дистонії, діагностикою та лікуванням порушень серцевого ритму (аритмія, фібриляція передсердь, екстрасистолія), лікуванням хронічних захворювань серця та серцевої недостатності (набряклість ніг, задишка при фізичних навантаженнях). Також лікар проводить контроль артеріальної гіпертензії (високого тиску), відновлення пацієнтів після інфарктів, операцій на серці (аортокоронарне шунтування, стентування).
Володимир Васильович обіймає посаду головлікаря «Центру терапії болю» в мережі Kinesislife. Лікар Харченко є одним з провідних українських фахівців щодо ефективного лікування болю будь-якої етіології, використовуючи сучасні методики впливу на больові синдроми. Харченко В. В. займається терапією хвороб / патологічних станів за профілем ендокринології, пульмонології, нефрології, кардіології, гастроентерології та ін. напрямків.
Алла Сергіївна є лікарем вищої категорії з майже сорокарічним досвідом роботи. В її професійні інтереси входить діагностика і лікування широкого спектру захворювань серцево-судинної системи, таких як ішемічна хвороба серця, серцева недостатність, гіпертонічна хвороба, аритмія серця і інші.
Лікар-кардіолог проводить діагностику і лікування пацієнтів із захворюваннями серцево-судинної системи, приймає пацієнтів передопераційного і післяопераційного періоду з вродженими і набутими вадами серця. Для діагностики захворювань проводить ехокардіографію серця і пренатальну діагностику